La importància de fer esport abans i després d’una cirurgia estètica

esport abans operació

La importància de fer esport abans i després d’una cirurgia estètica

Tant és important la pràctica esportiva després d’una intervenció, però també abans, de certes operacions de cirurgia estètica.

L’exercici físic amb la cirurgia estètica (amb uns bons hàbits nutricionals i un estil de vida saludable) és la millor estratègia possible per millorar exponencialment el resultat de la intervenció. També és la clau per ajudar a mantenir aquesta imatge corporal desitjada al llarg de la nostra vida.

Un programa esportiu ben organitzat, ajuda a millorar el to muscular evitant la flacciditat i permet assolir així un cos més esvelt. També millora la flexibilitat de la musculatura, fet rellevant per evitar dolors i recuperar millor les possibles lesions. A més, ens permet millorar la nostra resistència i fer servir els greixos com a font d’energia, consumint-los i millorant així la nostra composició corporal i la salut en general.

Com a exemple, abans d’una liposucció, mamoplàstia o abdominoplàstia és recomanable fer certes pautes d’entrenament per tal que el cos arribi a l’operació el més preparat possible. L’objectiu és potenciar el to muscular i millorar els sistemes limfàtic i circulatori.

Això ajudarà que la regeneració d’estructures sigui tan ràpid com sigui possible després de la intervenció i també que el pacient en redueixi l’ansietat. Les tècniques de relaxació, massatges, drenatges limfàtics i venosos, etc. són una part important d’aquests exercicis preoperatoris.

 

 

 

Publica un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cirurgia Plàstica i Medicina Estètica a Girona dirigida pel Dr. Josep M. Ribas Puntí.

 

INFORMACIÓ DE CONTACTE
Consultes externes mòdul A
HORARI

De dilluns a divendres de 9:00 a 20:00 hores.

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@cirurgiaplasticagirona.com

× Et podem ajudar?