Les cirurgies estètiques amb més demanda

CirurgiaLes cirurgies estètiques amb més demanda
Les cirurgies estètiques amb més demanda

Les cirurgies estètiques amb més demanda

Cada vegada són més persones les que opten per passar per quiròfan per a desfer-se dels seus complexos. Com ja comentem en una altra entrada, cada vegada hi ha més homes que decideixen decantar-se per la cirurgia estètica per a perfeccionar el seu físic. Però així i tot la majoria dels pacients d’aquesta mena de tractament continuen sent dones, que arriben a suposar fins al 75% del total. Però quines són les cirurgies estètiques amb més demanda?

Al nostre país en els últims dos anys l‘operació més demandada ha estat l’augment de pit, seguit de la liposucció, la rinoplàstia i la reducció de pit en quart lloc. Coneixes els detalls de cadascuna de les cirurgies estètiques amb més demanda? Descobreix-los a continuació:

1- Augment de pit

La mamoplastia d’augment és una tècnica quirúrgica que té la finalitat de millorar la forma i la grandària del pit de la dona alhora que se li aporta més volum. En ella es col·loca una pròtesi darrere de la glàndula mamària o darrere del múscul pectoral, depenent de cada cas el mètode per a col·locar l’implant és diferent, ja que el cirurgià sempre busca el més adequat per a cada pacient.

Aquestes pròtesis poden ser de diversos tipus, d’una banda el material intern pot ser gel de silicona o sèrum fisiològic. Podem trobar dos tipus d’implants mamaris; els de forma arrodonida i els anatòmics, que imiten la forma natural del pit.

A més de guanyar volum en els sins, amb aquesta operació s’aconsegueix rejovenir el tors ja que aporta fermesa i aixeca el pit. D’altra banda, es pot igualar la grandària de les mames en cas que existeixin asimetries.

2- Liposucció

La liposucció aconsegueix eliminar, a través d’una intervenció quirúrgica, els dipòsits de greix localitzat de diferents zones del cos. Abans de realitzar l’operació és necessari realitzar un ampli estudi del pacient així com la zona que desitja tractar.

La intervenció consisteix en la introducció d’una cànula (petit tub emprat en cirurgia) en un lloc estratègic i generalment ocult de la zona a tractar i l’extracció del greix acumulat.

3- Rinoplàstia

La rinoplàstia és una de les operacions més complexes de la cirurgia estètica per la dificultat de preveure el resultat final. Es tracta d’una cirurgia especialitzada i individualitzada en funció de les característiques anatòmiques de cada pacient, ja que s’ha de tenir en compte la forma de la cara, l’estructura del nas, trets facials, tipus de pell, etc.

Existeixen dos tipus de procediments per a aquesta intervenció:

  • Rinoplàstia tradicional o tancada: es realitza des de l’interior del nas, esculpint l’armadura òssia i el cartílag que es troben sota la pell d’aquesta. El seu principal avantatge és que no deixa cicatrius externes visibles.
  • Rinoplàstia oberta: aquest procediment es recomana per als casos més complicats, el cirurgià realitza un tall en la part mitjana del nas per a deixar un millor accés als ossos i cartílags. La seva finalitat és retornar l’harmonia facial al pacient i fer que el nas es correspongui amb els trets estructurals del rostre.

4- Reducció de pit

La reducció de pit es realitza mitjançant un procediment quirúrgic que extirpa part dels teixits de la mama (greix, teixit mamari, pell) per a reduir el seu volum, aconseguint un pit més petit i ferm, d’acord amb la fisonomia de la pacient i evitant els problemes derivats de l’excés de pes.

Perquè una dona pugui sotmetre’s a la mamoplàstia de reducció, ha d’esperar-se al fet que el pit s’hagi desenvolupat per complet, normalment passats els 20 anys.

El cirurgià plàstic valora cada pacient en particular, ja que en funció de la grandària i la forma del pit de la pacient, hi ha diferents tècniques quirúrgiques que es poden emprar. El cirurgià explicarà els riscos i les limitacions de cadascuna d’elles.

Els beneficis que aporta aquest tipus de cirurgia van més enllà que la simple estètica, ja que la disminució de la grandària del pit aconsegueix alleujar els dolors d’esquena i coll, les possibles irritacions de la pell així com els problemes respiratoris causats per l’excés de pes del pit.

Cirurgia Plàstica i Medicina Estètica a Girona dirigida pel Dr. Josep M. Ribas Puntí.

 

INFORMACIÓ DE CONTACTE
Consultes externes mòdul A
HORARI

De dilluns a divendres de 9:00 a 20:00 hores.

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@cirurgiaplasticagirona.com

× Et podem ajudar?