Dr. Josep M. Ribas

Cirurgia mamària

La cirurgia estètica mamària és la més demandada dins d'aquesta especialitat, especialment la cirurgia d'augment mamari.

Els pits constitueixen el signe de feminitat per excel·lència i és important que la dona se senti a gust amb les seves mames per a reafirmar-se com a tal davant ella mateixa i davant els altres. La cirurgia mamària és la branca de la cirurgia estètica, plàstica i reparadora que engloba totes les tècniques quirúrgiques que modifiquen l'aparença, posició i volum del pit, a través de la implantació de pròtesis, reducció o reposició del teixit mamari, infiltració de greix o sovint mitjançant la combinació de més d’una. La cirurgia mamària és la branca de la cirurgia estètica, plàstica i reparadora que engloba totes les tècniques quirúrgiques que modifiquen l'aparença i funcionalitat del pit, a través de la implantació de pròtesi o reducció de greix i teixit mamari.

Estètica i reparadora

CIRURGIA MAMÀRIA

Som experts en cirurgia mamària: augment mamari, reducció de pit, elevació de mama, mastectomia, reconstrucció mamària i ginecomàstia.

Cirurgia Plàstica i Medicina Estètica a Girona dirigida pel Dr. Josep M. Ribas Puntí.

 

INFORMACIÓ DE CONTACTE
Consultes externes mòdul A
HORARI

De dilluns a divendres de 9:00 a 20:00 hores.

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@cirurgiaplasticagirona.com

× Et podem ajudar?