Arrugues

Lipotransferència

Malgrat que els productes més populars i utilitzats per a l'ompliment d'arrugues i solcs són els fillers sintètics (àcid hialurònic), que també oferim als nostres pacients, aquests estan dissenyats per tenir una durada limitada dins el cos humà, aproximadament al voltant d'uns 12 mesos.

Amb la prohibició per part de les autoritats sanitàries de productes permanents, l’única opció per a injectar un producte permanent, és utilitzar el greix. Mitjançant les tècniques quirúrgiques de transferència de greix, podem extreure cèl·lules de teixit adipós d’una part del cos on hi és sobrant (habitualment abdomen o cuixes) i injectar-les a una altra on hi és deficient, aconseguint així aportar-hi un volum que perdurarà en el temps.

Aquestes tècniques es poden aplicar en qualsevol situació on falti volum en una part del cos, sent un recurs molt bo i durador per a ompliments facials, de mames, glutis o cicatrius. A més d’aportar volum, el teixit adipós és ric en cèl·lules mare, cosa que a més comporta un efecte regenerador en la zona on s’injecta.

Lipotransferència Cirurgia contorn corporal Girona

Cirurgia Plàstica i Medicina Estètica a Girona dirigida pel Dr. Josep M. Ribas Puntí.

 

INFORMACIÓ DE CONTACTE
Consultes externes mòdul A
HORARI

De dilluns a divendres de 9:00 a 20:00 hores.

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@cirurgiaplasticagirona.com

× Et podem ajudar?