He tingut una cirurgia plàstica quan puc tornar a fer esport?

cirurgia plàstica post operatori esport

He tingut una cirurgia plàstica quan puc tornar a fer esport?

Reprenent el procés del bloc anterior “La importància de practicar esport abans i després d´una cirurgia estètica”, el procés d’una cirurgia plàstica no acaba amb la intervenció, sinó que també inclou les cures postoperatòries. Complir amb les indicacions del cirurgià i respectar els temps de repòs acceleren la recuperació del pacient i faciliten l’alta perquè aquest pugui reprendre la vida normal en el temps esperat.

Després d’algunes intervencions de cirurgia plàstica, com la mamoplàstia, liposucció o abdominoplàstia, els experts recomanem un manteniment del cos, tant mitjançant l’esport com mitjançant una dieta sana i equilibrada. La fi d’aquest advertiment és que els resultats obtinguts just després de la intervenció perdurin el màxim de temps possible.

El temps que ha de transcórrer entre una cirurgia plàstica i la tornada a l’activitat física depenen tant de l’operació que el pacient hagi fet com del seu estat físic.

Quan es pot potenciar el resultat de l’operació?

Després d’una fase d’exercicis musculars inicials, i un cop la recuperació de la intervenció és total, hem de proposar un programa de condicionament físic, el qual la idea fonamental és centrar-nos en les motivacions, els objectius i les capacitats personals del pacient perquè aconsegueixi els seus propòsits.

Un cop els propòsits i el nivell del pacient estan ben definits, cal iniciar les sessions d’entrenament en les quals s’incideix en el treball de to muscular, cardiorespiratori i de flexibilitat muscular per assolir aquesta estètica esvelta, atractiva i harmoniosa que el pacient s’ha suggerit.

Cal destacar que un bon programa d’entrenament va més enllà dels propòsits purament estètics. L’estètica serà una conseqüència de totes les accions que el pacient farà per tenir més força, resistència i una òptima salut física i mental.

Hem d’integrar aquest hàbit per estar més sans i més atractius al llarg d’una vida, integrar l’hàbit és el propòsit més important per a qualsevol persona. El cos tonificat i atractiu que tots desitgem arribarà tard o d’hora si s’integra a la vida l’hàbit d’entrenar, alimentar-se bé i portar una vida ordenada.

Com es pot aconseguir aquest propòsit?, la clau és repetir contínuament les accions esportives i nutricionals que ens recomanem, almenys durant tres o quatre setmanes (és probable que calgui algun temps més).

Per integrar l’hàbit és crucial que l’entrenament es faci totalment estrictament i sense trampes. Si així ho fas, arribarà el moment en què els teus pensaments i aquestes actuacions que es repeteixen una vegada i una altra, s’instal·laran al subconscient i crearan en tu un hàbit que pot canviar la teva vida, i a part, tenir un postoperatori satisfactori totalment.

 

 

 

Publica un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cirurgia Plàstica i Medicina Estètica a Girona dirigida pel Dr. Josep M. Ribas Puntí.

 

INFORMACIÓ DE CONTACTE
Consultes externes mòdul A
HORARI

De dilluns a divendres de 9:00 a 20:00 hores.

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@cirurgiaplasticagirona.com

× Et podem ajudar?