Dr. Josep M. Ribas

Cirurgia reparadora

La Cirurgia Plàstica Reparadora procura restaurar o millorar la funció i l'aspecte físic en les lesions causades per anomalies congènites, accidents, cremades i tumors de la pell, entre d'altres.

La cirurgia reparadora o reconstructiva és la que es duu a terme després de patir una alteració de la forma o funció d'una part del cos, producte de cremades, accidents i després de l'extirpació tumors, siguin cutanis o mamaris. Actualment, el resultat de la reconstrucció mamària després d'una mastectomia pot esdevenir molt cosmètic i satisfactori. Hi ha múltiples tècniques disponibles, passant per la més senzilla com pot ser la introducció d'un implant, fins a la més complexa com pot ser el trasplantament d'un teixit a distància (tècnica DIEP). No s'ha d'oblidar que malgrat que es practiqui una cirurgia reconstructiva per un problema mèdic, el domini del cirurgià plàstic de les tècniques de cirurgia estètica, permetran que també l'objectiu final de les cirurgies reconstructives sigui el d'obtenir el resultat més estètic i satisfactori possible.

CIRURGIA PLÀSTICA

RECONSTRUCTIVA

La Cirurgia Reconstructiva i Reparadora té una doble finalitat: recuperar la forma perduda o absent de la zona a tractar i a més, retornar-li la funcionalitat perduda.

Cirurgia Plàstica i Medicina Estètica a Girona dirigida pel Dr. Josep M. Ribas Puntí.

 

INFORMACIÓ DE CONTACTE
Consultes externes mòdul A
HORARI

De dilluns a divendres de 9:00 a 20:00 hores.

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@cirurgiaplasticagirona.com

× Et podem ajudar?