Puregraft de Karam Medical: La Innovació Revolucionària en la Recollida i Preparació de Greix Autòleg per a Tractaments Estètics

puregraft

Puregraft de Karam Medical: La Innovació Revolucionària en la Recollida i Preparació de Greix Autòleg per a Tractaments Estètics

En l’àmbit de la cirurgia plàstica i els tractaments estètics, la recollida i preparació de greix autòleg és fonamental per a diverses tècniques, com ara la lipoinjecció o el remodelat corporal. Karam Medical ha introduït una innovació revolucionària en aquest camp amb el seu sistema Puregraft.

Què és el sistema Puregraft?

El sistema Puregraft és una avançada tecnologia dissenyada per a la recollida i processament del greix autòleg amb una eficàcia i precisió excepcionals. Aquest sistema utilitza una combinació de tecnologies de filtració i centrifugació per separar les cèl·lules adiposes de manera eficient i eliminar contaminants, com ara l’oli, la sang i els fragments de teixit.

Com funciona el sistema Puregraft?

El procés comença amb la recollida del greix autòleg del pacient mitjançant una tècnica de liposucció suau i precisa.

A continuació, el greix recollit es processa a través del sistema Puregraft, on passa per diversos passos de filtració i centrifugació per eliminar els contaminants i obtenir un producte pur de cèl·lules adiposes viables.

Avantatges del sistema:

Màxima Supervivència Cel·lular: El sistema Puregraft assegura una alta supervivència cel·lular gràcies a la seva tecnologia de processament delicada, que manté la integritat de les cèl·lules adiposes i minimitza els seus danys.

Reducció de Contaminants:

Elimina de manera eficient contaminants com l’oli, la sang i els fragments de teixit, proporcionant un producte final net i pur de greix autòleg.

Resultats Previsibles i Consistents:

Gràcies a la seva metodologia estandarditzada i precisa, el sistema Puregraft ofereix resultats previsibles i consistents en cada procediment, assegurant una experiència positiva per al pacient i el cirurgià.

Menys Risc de Reaccions Immunològiques:

A l’eliminar contaminants i substàncies estranyes, el greix processat amb el sistema Puregraft redueix el risc de reaccions immunològiques o de rebuig, augmentant la seguretat del tractament.

Facilitat d’ús:

El sistema Puregraft és fàcil d’utilitzar i integra-se perfectament en el flux de treball quirúrgic, permetent als professionals de la salut centrar-se a proporcionar una atenció de qualitat als seus pacients.

Aplicacions del sistema

El sistema Puregraft s’utilitza en una àmplia gamma de procediments estètics i reconstructius, incloent-hi:

Lipoinjecció per augmentar volums facials o corporals.

Reconstrucció mamària postmastectomia.

Correcció de deformitats o irregularitats corporals.

Millora de cicatrius i defectes de la pell.

El sistema Puregraft de Karam Medical representa una avançada innovació en la recollida i preparació del greix autòleg per a tractaments estètics i reconstructius. Amb la seva tecnologia avançada i els seus avantatges clars, Puregraft ha guanyat reconeixement com a una opció segura, eficaç i fiable per a professionals de la salut i pacients.

Amb un enfocament continu en la millora de la qualitat dels resultats i la satisfacció dels pacients, continua sent una elecció destacada en el camp de la cirurgia plàstica i estètica.

 

Puregraft de Karam Medical

 

Publica un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cirurgia Plàstica i Medicina Estètica a Girona dirigida pel Dr. Josep M. Ribas Puntí.

 

INFORMACIÓ DE CONTACTE
Consultes externes mòdul A
HORARI

De dilluns a divendres de 9:00 a 20:00 hores.

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@cirurgiaplasticagirona.com

× Et podem ajudar?