Cirurgia mamària reconstructiva

Mastectomia i reconstrucció mamària

Quan es diagnostica un càncer de mama, càncer més freqüent en la dona actualment, cal l'extirpació quirúrgica d'aquest tumor. Per a aquesta extirpació es pot recórrer a diferents tècniques: conservadores o amputatives (mastectomia). La tècnica que s'utilitzarà en cada cas, dependrà en funció del tipus, tamany i localització del tumor, així com els tractaments rebuts prèviament. Cada cas s'ha d'individualitzar per a oferir el millor tractament quirúrgic possible.

En els casos de poder conservar part de la mama, la participació d’un cirurgià plàstic en l’acte quirúrgic pot permetre l’extirpació del tumor amb una millor remodelació mamària sana, obtenint amb això un resultat cosmètic molt satisfactori. El conjunt de tècniques que s’utilitzen en aquestes situacions, s’anomena Cirurgia Oncoplàstica.

 

Cirurgia reconstructiva Reconstrucció mamària Doctor Ribas Girona

Igualment en el cas d’haver-se d’amputar la mama (mastectomia), la participació del cirurgià plàstic permet reconstruir aquesta en el mateix acte quirúrgic. Les tècniques de reconstrucció mamària permetran al cirurgià plàstic recrear una mama similar en forma, textura i característiques a la mama no operada amb l’objectiu de recuperar o mantenir la simetria mamària. Per a obtenir el millor resultat possible, utilitzem les tècniques més innovadores (tècniques microquirúrgiques de trasplantament de teixits, com el penjoll DIEP) i els materials mèdics tecnològicament més avançats i més segurs del mercat.

Cirurgia Plàstica i Medicina Estètica a Girona dirigida pel Dr. Josep M. Ribas Puntí.

 

INFORMACIÓ DE CONTACTE
Consultes externes mòdul A
HORARI

De dilluns a divendres de 9:00 a 20:00 hores.

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@cirurgiaplasticagirona.com

× Et podem ajudar?