Falsos mites del Botox

botox

Falsos mites del Botox

El Botox és un dels tractaments amb més temps i més segurs a l’àmbit de l’estètica. Des de fa més de trenta anys es va començar a utilitzar amb resultats cada cop més naturals. Tot i això, la manca de coneixements i la desinformació per part dels mitjans han fet que es generin molts falsos mites del Botox.

Sentir a dir que és una toxina i la por de rebre’l és un fals mite, la capacitat que té la toxina botulínica per relaxar el múscul s’aprofita no només per al tractament estètic de les arrugues facials sinó també com a medicament en el tractament de certes malalties neurològiques com la migranya. És un medicament molt segur que es fa servir des de la dècada de 1990, fins i tot en nadons, per tractar l’estrabisme. Com en qualsevol fàrmac, l’important és la dosi i la forma d’administració.

Molta gent pensa que els tractaments de Botox estan destinats únicament a les dones. Tanmateix, tant homes com dones avui dia es volen veure més juvenils i els procediments estètics com el Botox els poden ajudar a tots dos per igual.
A mesura que passa el temps, més i més homes es fan a aquests tractaments perquè el tabú social que els envolta s’està dissipant lentament.

Si m’injecto Botox, perdré l’expressió facial!, un altre fals mite, els pacients expliquen que tenen por que se’ls congelarà la cara i seran incapaços d’expressar-se. Tot i això, el culpable no és el botox, sinó l’excés d’una dosi mal administrada.
Si els pacients reben Botox d’un professional de salut capacitat, aquest problema no es planteja. De fet, quan s’administra correctament, el Botox ajuda a donar un aspecte més natural i juvenil al pacient. Per tant, en lloc de mantenir-se allunyat del Botox, busquin els millors professionals per al procediment. Això assegurarà que no tinguis un aspecte congelat després del tractament.

El Botox em deixarà la cara inflada, el Botox no infla. Es confon la toxina botulínica amb els productes de rebliment. De fet, la toxina botulínica pràcticament només s’aplica al front, celles i al voltant dels ulls. El tractament de l’augment de llavis es fa amb farcits, normalment àcid hialurònic.

El Botox és irreversible!, fals mite, la durada del Botox no és definitiva, sinó que depèn de cada pacient pel que fa a la seva capacitat de gesticulació. Normalment, tenim un efecte Botox de quatre a sis mesos.

Si volem aconseguir els millors resultats hem d’acudir a un professional expert que actuï sota la corresponent autorització de les autoritats sanitàries. Sempre pregunta per la formació del teu metge.

Un tractament de Botox no em permet treballar l’endemà!, sumem un altre mite, el tractament no requereix anestèsia, ja que és pràcticament indolor i, per tant, es realitza de forma ambulatòria a la consulta, podent reprendre la vida quotidiana immediatament.

 

Publica un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cirurgia Plàstica i Medicina Estètica a Girona dirigida pel Dr. Josep M. Ribas Puntí.

 

INFORMACIÓ DE CONTACTE
Consultes externes mòdul A
HORARI

De dilluns a divendres de 9:00 a 20:00 hores.

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@cirurgiaplasticagirona.com

× Et podem ajudar?