Blefaroplàstia

parpelles

Blefaroplàstia

La Blefaroplàstia és un dels processos estètics més demandats actualment. Es caracteritza per ser un procediment quirúrgic personalitzat, ja que s’ajusta a les característiques de la pell o greix de les parpelles, tant inferiors com superiors, depenent de cada pacient.

Actualment, hi ha tècniques quirúrgiques mínimament invasives que permeten obtenir uns resultats òptims amb un període de recuperació molt ajustat, amb anestèsia local i sense cicatrius visibles.

Un dels aspectes més importants de la blefaroplàstia és aconseguir resultats naturals, evitant l’aspecte de persona “operada”. Per això, la cirurgia ha de ser conservadora i utilitzar les tècniques més modernes, que eviten complicacions com l’aspecte de parpelles enfonsades, ulls oberts o de parpelles estirades.

En general, aquests problemes a les parpelles tenen un origen genètic, on el pas del temps i la força de gravetat actuen sobre el rostre, generant un aspecte antiestètic i envellit que incomoda moltes persones.

La cirurgia de parpelles és un procediment senzill que atorgarà resultats satisfactoris en poc temps. Aquesta operació es fa amb anestèsia general i té una durada aproximada d’entre 1 i 2 hores.

Per corregir els problemes estètics d’aquesta zona s’apliquen incisions als plecs naturals de la pell, permetent eliminar de manera senzilla l’excés de teixit. Gràcies a això, els cirurgians poden actuar de manera còmoda i evitar deixar marques sobre el rostre dels pacients.
En el cas de les bosses tan molestes, el procediment s’enfocarà en l’eliminació de l’excés de greix. Per aconseguir això no es requeriran incisió.

Després de finalitzar la cirurgia, els pacients s’han de quedar sota observació mèdica durant 1 o 2 dies. Passat aquest temps podran tornar a casa i començar el seu procés de recuperació definitiu.

Les molèsties provocades per la blefaroplàstia es caracteritzen per inflamació i dolor a la zona intervinguda. Tot i això, aquests símptomes solen ser atenuats amb analgèsics i antiinflamatoris receptats pel cirurgià a càrrec.

El pacient podrà reprendre les activitats amb normalitat després d’uns quatre dies de descans, obtenint l’aspecte definitiu a partir de la segona setmana.

 

Publica un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cirurgia Plàstica i Medicina Estètica a Girona dirigida pel Dr. Josep M. Ribas Puntí.

 

INFORMACIÓ DE CONTACTE
Consultes externes mòdul A
HORARI

De dilluns a divendres de 9:00 a 20:00 hores.

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@cirurgiaplasticagirona.com

× Et podem ajudar?