El Lipofilling

LIPOFILLING

El Lipofilling

El lipofilling o farciment natural és un procediment quirúrgic que ens permet augmentar o emplenar la part del cos que es vulgui amb greix autòleg, és a dir, amb la pròpia del pacient.

Es tracta de millorar volum, per exemple, al pit o glutis o, en el cas dels tractaments facials, recuperar els volums perduts pel procés natural de l’envelliment.

El lipofilling també es realitza per millorar algunes cicatrius o reduir algunes imperfeccions a la pell a causa de liposuccions prèvies.

El principal avantatge de l’ús de la matèria grassa extreta del mateix pacient és que és 100% compatible amb les zones tractades i evita en certs casos l’ús de pròtesis. A més, millora la lluminositat, el color i la textura de les zones de recepció gràcies al factor regenerant de les cèl·lules mares del greix.

El primer pas és extreure el greix dels llocs on realment sobra o és més abundant, com pot ser la zona de l’abdomen, cuixes, malucs, braços, etc. Per extreure el greix d’aquesta zona caldria fer-hi una liposucció.

Un cop extret el greix, el sotmetem a un procés de centrifugació i depurat. Així, per mitjà d’aquest procés ens assegurem la qualitat i la puresa de la matèria grassa que infiltrarem, es tractaria dels adipòcits vius, els quals podran romandre en el teixit i rebutjaríem els altres components sanguinis i triglicèrids en suspensió que la componen. Sens dubte, el millor greix per infiltrar seria el que manté també les cèl·lules mare procedents del teixit adipós.

L’últim pas de la tècnica de lipofilling és la infiltració de les cèl·lules greixos en aquell lloc que volem millorar estèticament. La infiltració es fa a través de petites cànules dissenyades específicament per a aquest procediment.

La recuperació és molt ràpida i el postoperatori és similar al d’una liposucció. S’aconsella rebre massatges després del tractament per ajudar a fer que el modelatge i la recuperació sigui més ràpida.

 

 

 

 

Publica un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cirurgia Plàstica i Medicina Estètica a Girona dirigida pel Dr. Josep M. Ribas Puntí.

 

INFORMACIÓ DE CONTACTE
Consultes externes mòdul A
HORARI

De dilluns a divendres de 9:00 a 20:00 hores.

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@cirurgiaplasticagirona.com

× Et podem ajudar?