Quins són els millors mesos per a una operació d’estètica?

arbre de tardor

Quins són els millors mesos per a una operació d’estètica?

Si estàs pensant a fer-te un augment de pit, una rinoplàstia o un altre procediment que requereixi una cirurgia i un temps d’inactivitat, has de decidir quin mes és el millor per a la meva intervenció.

Passat l’estiu, de setembre a desembre, torna el fred i la rutina. És un bon moment de l’any per planificar una cirurgia i tenir un ampli termini per recuperar-te’n correctament. Tingues en compte que augment de pit pot trigar fins a tres mesos a curar-se, per la qual cosa assegura’t que comparteixes aquesta data amb el teu cirurgià perquè estiguis completament recuperada aleshores.

Si fas una cirurgia, has de descansar durant una o dues setmanes. És per això que moltes persones escullen fer-se la cirurgia just abans de les vacances de Nadal per poder disposar d’un llarg període de descans. Tot i que també varia molt segons l’estil de vida que tinguis, si tens fills, potser és millor època a mitjan període escolar.

El primer trimestre de l’any és l’època on els cirurgians estan més desbordats de tot l’any. Per què? Els mesos d’hivern comporten que vestim amb roba més voluminosa, que hi hagi menys sol i que passem més temps a l’interior, cosa que facilita la situació d’una recuperació més senzilla. És l’època perfecta per a una cirurgia més invasiva, com un augment de pit o un estirament facial, ja que qualsevol hematoma o inflor es pot amagar sota la roba.

És també l’època ideal si vols arribar a la platja amb més confiança que mai, calen sis mesos per recuperar-se d’un estirament facial i d’una abdominoplàstia, i tres mesos per recuperar-se d’un estirament ocular o un augment de pits. Sotmetre’t a una cirurgia a l’hivern et permet tenir prou temps per recuperar-te i sentir-te perfecte per lluir el teu nou aspecte.

La primavera encara pot ser un bon moment per sotmetre’s a una cirurgia.
Amb l’arribada de la calor, es comença a pensar més a l’estiu, és a dir, a la platja i als biquinis. Això suposa que moltes persones es vulguin veure i sentir el millor possible. Si augmentes de pes durant l’hivern, disposes del temps suficient per transformar aquests quilos i assolir els millors resultats. Cal tenir en compte, però, que, en aquesta època, el sol comença a ser més fort, per la qual cosa és important evitar l’exposició al sol, ja que pot intensificar les cicatrius.

Al juliol i l’agost és la temporada més tranquil·la, per això és quan els cirurgians aprofiten per anar-se’n de vacances! En aquests mesos és quan fa més calor, cosa que complica que es dugui a terme una correcta recuperació. La calor fa que es prolongui la inflor natural que sorgeix després d’una cirurgia, a més de ser molt incòmode el fet d’asseure’s amb tot l’embenat i les peces de comprensió requerides. Cal evitar exposar les cicatrius al sol, ja que aquestes es podrien pigmentar i romandre a la pell en una tonalitat més fosca. També és la pitjor època de l’any per sotmetre’s a una cirurgia amb làser a la pell, pel fet que la zona afectada no es pot exposar als raigs de sol durant uns mesos.

En el cas que decideixis sotmetre’t a una cirurgia durant aquests mesos d’estiu, has d’escoltar atentament el teu cirurgià per poder fer la millor recuperació possible.

 

Publica un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cirurgia Plàstica i Medicina Estètica a Girona dirigida pel Dr. Josep M. Ribas Puntí.

 

INFORMACIÓ DE CONTACTE
Consultes externes mòdul A
HORARI

De dilluns a divendres de 9:00 a 20:00 hores.

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@cirurgiaplasticagirona.com

× Et podem ajudar?