Primark s’uneix a la campanya rosa amb 22 dissenys

Primark s’uneix a la campanya rosa amb 22 dissenys

Primark s’uneix a la campanya rosa amb 22 dissenys

Amb la il·luminació de la façana de l’edifici de l’ajuntament de color rosa, el consistori de la ciutat de Girona es va unir a la commemoració del Dia Mundial contra el Càncer de Mama, que té lloc cada 19 d’octubre.

Segons les últimes dades publicades a l’Organització Mundial de la Salut, el càncer de mama és la tipologia que més casos ha generat durant el darrer any. Davant d’aquest escenari, Primark s’ha unit a la campanya rosa llançant una col·lecció de roba interior i peces d’estar per casa, dissenyades per a dones que han passat per una cirurgia de pit. Aquest catàleg està format per 22 peces de roba interior: d’estar per casa, samarretes i necessers. Els dissenys estan pensats per adaptar-se a les necessitats de totes les dones que passen pel tractament contra el càncer de mama i s’han dissenyat utilitzant una combinació cromàtica que va des del malva fins a l’icònic rosa.

Els sostenidors estan pensats per obtenir la màxima comoditat i adaptar-se després d’una operació de càncer de mama. A més, disposen de butxaques a cada cantó per la pròtesi. Algunes de les peces estan elaborades amb cotó o polièster reciclat i dos dels sostenidors postoperatoris estan creats a partir de plàstics reciclats. La col·lecció ja està disponible a la web i en algunes botigues. Les mateixes models que han participat en la campanya publicitària són quatre dones que han patit la malaltia.

Promoure la conscienciació sobre el càncer de mama
Sabies que s’estima que una de cada vuit dones sofrirà càncer de mama al llarg de la seva vida? A Primark, volen ajudar a associacions contra el càncer de mama de tot el món a informar i conscienciar a la població amb el llançament de la nostra nova col·lecció per a la conscienciació sobre el càncer de mama.

Descobreix la col·lecció en aquest enllaç.

Cirurgia Plàstica i Medicina Estètica a Girona dirigida pel Dr. Josep M. Ribas Puntí.

 

INFORMACIÓ DE CONTACTE
Consultes externes mòdul A
HORARI

De dilluns a divendres de 9:00 a 20:00 hores.

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@cirurgiaplasticagirona.com

× Et podem ajudar?