La cirurgia de l’abdomen, tot el que necessites saber

cirurgia abdomen

La cirurgia de l’abdomen, tot el que necessites saber

La cirurgia de l’abdomen és un procediment quirúrgic que es realitza per corregir problemes a la regió abdominal, com hèrnies, obstruccions intestinals, apèndix inflamat o extirpació de tumors.

També pot ser una opció per a aquelles persones que volen millorar l’aparença del seu abdomen a través d’una abdominoplàstia o liposucció.

La cirurgia de l’abdomen es fa sota anestèsia general i pot requerir una hospitalització breu. El temps de recuperació depèn del tipus de cirurgia i de l’estat de salut del pacient.

L’abdominoplàstia és un procediment estètic que es du a terme per eliminar l’excés de pell i greix a l’abdomen, així com per corregir la flacciditat abdominal. El cirurgià farà una incisió a l’abdomen, des del maluc fins a l’altre maluc, i eliminarà l’excés de pell i greix. Després se suturarà la pell restant al seu lloc per obtenir un abdomen més pla i ferm.

La liposucció, per altra banda, és un procediment que es realitza per eliminar dipòsits de greix en àrees específiques del cos, com l’abdomen, les cuixes i els braços.

Durant el procediment, el cirurgià farà petites incisions a la pell i utilitzarà una cànula per aspirar el greix. Després de la liposucció, es recomana portar una peça de compressió per ajudar a reduir la inflamació i la formació d’hematomes.

Com amb qualsevol procediment quirúrgic, hi ha riscos i complicacions potencials associats amb la cirurgia de l’abdomen. Aquests poden incloure infecció, sagnat, cicatrius visibles i reaccions a l’anestèsia.

És important que els pacients parlin amb el seu cirurgià sobre els riscos i beneficis potencials de la cirurgia abans de prendre una decisió.

En general, la cirurgia de l’abdomen pot ser una opció per a aquells que busquen corregir problemes mèdics o estètics a la regió abdominal. És important que els pacients s’informin adequadament sobre els diferents tipus de cirurgia i els riscos associats abans de decidir si la cirurgia és adequada per a ells.

Publica un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cirurgia Plàstica i Medicina Estètica a Girona dirigida pel Dr. Josep M. Ribas Puntí.

 

INFORMACIÓ DE CONTACTE
Consultes externes mòdul A
HORARI

De dilluns a divendres de 9:00 a 20:00 hores.

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@cirurgiaplasticagirona.com

× Et podem ajudar?