GINECOMÀSTIA

GINECOMÀSTIA

GINECOMÀSTIA

La ginecomàstia és una patologia de l’home i consisteix en l’existència de mames femenines al sexe masculí, ja sigui per causes hormonals, farmacològiques, d’obesitat o de consum de drogues. L’operació sol fer-se sota anestèsia general i requereix hospitalització.

Molts homes presenten el trastorn de ginecomàstia: engrandiment patològic d’una o ambdues mames. Aquest problema de desenvolupament pot ser degut a diferents causes com una mala metabolització dels estrògens, problemes hormonals, a cúmuls de greix i obesitat. Tot i que no suposa un problema greu de salut, la majoria d’homes que pateixen aquesta patologia acudeixen a la cirurgia per una qüestió estètica.

L’operació consisteix a fer una petita incisió al voltant de l’arèola per eliminar els cúmuls de greix i teixit glandular mamari, aconseguint un tòrax ferm i d’aparença plana. Si el problema dels pits només és un excés de teixit gras, la intervenció es farà mitjançant una petita incisió mitjançant una tècnica de liposucció, basada en l’aspiració del greix mitjançant una cànula buida unida a una bomba de buit. Les cicatrius d’aquesta intervenció no són visibles i el resultat és totalment definitiu i satisfactori.

El postoperatori consisteix en un repòs absolut durant les 48 hores posteriors a la cirurgia, en posició semireclinada. Els primers dies el pacient pot sentir molèsties i durant dues setmanes haurà d’evitar les activitats físiques. També heu de portar una faixa especial fins trenta dies després de l’operació.

Si ets home i sents vergonya o complex a causa de l’augment de les mames, posa’t en contacte amb mi. Posarem solució!

Publica un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cirurgia Plàstica i Medicina Estètica a Girona dirigida pel Dr. Josep M. Ribas Puntí.

 

INFORMACIÓ DE CONTACTE
Consultes externes mòdul A
HORARI

De dilluns a divendres de 9:00 a 20:00 hores.

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@cirurgiaplasticagirona.com

× Et podem ajudar?