La liposucció

Liposucció Girona

La liposucció

La liposucció o també denominada lipoescultura és la cirurgia estètica que té per finalitat la correcció quirúrgica dels acúmuls de greix localitzats.

La liposucció no és una cirurgia per al tractament de l’obesitat i no substitueix els tractaments per a perdre pes. La liposucció serveix per a remodelar el contorn corporal mitjançant l’extracció quirúrgica de greix localitzat sobre diverses zones del cos, sent les més habituals l’abdomen, malucs, cuixes, flancs, genolls, cara… Aquesta cirurgia, en combinació amb uns hàbits de vida saludables i amb un exercici físic regular, poden transformar la silueta en una de més harmoniosa i esbelta.

Aquesta cirurgia es pot realitzar sola o com a complement d’altres intervencions com l’abdominoplàstia, la reducció mamària, el lífting facial… i sempre es realitza en un quiròfan, on es disposa de les màximes garanties d’esterilitat i seguretat, per evitar complicacions i oferir un resultat òptim. La realització de la intervenció en una consulta no ofereix les condicions adequades per a aquesta ni cap altra intervenció quirúrgica de cirurgia estètica. En funció del número i extensió de les zones a tractar i de l’anestèsia recomanada, pot requerir de l’ingrés a l’hospital durant una nit.

El candidat ideal a sotmetre’s a aquesta cirurgia és una persona que presenti acumulacions de greix localitzats en determinades àrees del cos i que a més presenti una pell en bones condicions, sobretot d’elasticitat. En aquestes circumstàncies s’obtenen uns molt bons resultats, fent desaparèixer els dipòsits de greix de manera permanent i duradora.

Un cop finalitzada la intervenció, serà prescrita una faixa, unes mitges o un embenat de compressió, a fi d’evitar la inflamació, el sagnat i per a afavorir la readaptació de la pell al nou volum.

La recuperació sol ser bastant ràpida, podent reincorporar-se a les activitats habituals en una setmana, o com a molt dues. És habitual l’aparició d’inflamació i hematomes després d’aquesta cirurgia, els quals desapareixeran progressivament entre dues i tres setmanes amb el tractament recomanat.

La liposucció és una tècnica segura i amb molt bons resultats estètics, sempre i quan estigui correctament indicada, sigui realitzada per un cirurgià plàstic qualificat en un hospital amb uns quiròfans preparats i amb l’anestèsia adient per a cada cas. Malgrat que les complicacions greus són extremadament infreqüents, la pèrdua massiva de líquids, la falta de previsió i tractament d’aquesta, així com l’inadequat maneig de l’anestèsia, poden desembocar en situacions indesitjades.

A les persones que en un futur es plantegin sotmetre’s a una liposucció o qualsevol altra intervenció en l’àmbit de la cirurgia estètica, per tal de tenir les màximes garanties de seguretat i de resultats, se’ls recomana que exigeixin conèixer qui les operarà i s’assegurin de la titulació i especialitat mèdica que acredita, ja que hi ha professionals que realitzen intervencions de cirurgia estètica sense estar formats correctament. L’especialitat de cirurgia estètica com a tal, no existeix. La cirurgia estètica està compresa dins l’especialitat de Cirurgia Plàstica, Estètica i Reparadora, i només els metges que acrediten aquest títol d’especialista, disposen de la formació professional adequada per a proporcionar als pacients una òptima qualitat assistencial. En cas de dubte, es poden consultar els títols acreditats a les pàgines web del Col·legi Oficial de Metges o de la Societat Espanyola de Cirurgia Plàstica, Estètica i Reparadora (SECPRE) –  http://secpre.org

Cirurgia Plàstica i Medicina Estètica a Girona dirigida pel Dr. Josep M. Ribas Puntí.

 

INFORMACIÓ DE CONTACTE
Consultes externes mòdul A
HORARI

De dilluns a divendres de 9:00 a 20:00 hores.

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@cirurgiaplasticagirona.com

× Et podem ajudar?