Diferents tècniques de cirurgia de la ginecomàstia

la ginecomàstia

Diferents tècniques de cirurgia de la ginecomàstia

La ginecomàstia és una afecció que es produeix quan el teixit mamari masculí s’engrandeix. Tot i que no és perillosa, pot ser incòmoda i afectar l’autoestima dels homes que la pateixen.

La cirurgia de la ginecomàstia és una opció per a aquells que volen reduir la mida dels seus pits masculins.

Hi ha diverses tècniques quirúrgiques per tractar la ginecomàstia.

A continuació, es descriuen algunes de les més comunes:

Liposucció: Aquesta tècnica s’utilitza per eliminar l’excés de greix al pit. El cirurgià fa una petita incisió a l’àrea afectada i utilitza una cànula per succionar el greix. La liposucció és una tècnica menys invasiva que altres opcions de cirurgia de la ginecomàstia.

Mastectomia subcutània: En aquesta tècnica, el cirurgià elimina el teixit mamari a través d’una petita incisió a l’arèola. Aquesta tècnica és adequada per a aquells amb una quantitat moderada de teixit mamari.

Mastectomia subcutània amb liposucció: Aquesta tècnica combina la liposucció amb l’eliminació del teixit mamari. És adequada per a aquells amb una quantitat moderada a alta de teixit mamari.

Mastectomia subcutània amb empelt de mugró: En aquesta tècnica, el cirurgià elimina el teixit mamari i després s’empelta un mugró nou. És adequada per a aquells amb una quantitat moderada a alta de teixit mamari.

Mastectomia subcutània amb reconstrucció de mugró: En aquesta tècnica, el cirurgià elimina el teixit mamari i després reconstrueix el mugró. És adequada per a aquells amb una quantitat moderada a alta de teixit mamari.

És important tenir en compte que cada tècnica té els seus propis avantatges i desavantatges. És important parlar amb un cirurgià plàstic per determinar quina és la millor opció per a cada cas individual.

Publica un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cirurgia Plàstica i Medicina Estètica a Girona dirigida pel Dr. Josep M. Ribas Puntí.

 

INFORMACIÓ DE CONTACTE
Consultes externes mòdul A
HORARI

De dilluns a divendres de 9:00 a 20:00 hores.

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@cirurgiaplasticagirona.com

× Et podem ajudar?