Lipotransferència facial

Lipotransferència facial.

Lipotransferència facial

La lipotransferència és una tècnica molt popular que està guanyant molt de pes entre els tractaments de medicina estètica i remodelació facial.

És una cirurgia que utilitza el greix dels pacients com a empelt autòleg amb l’objectiu de donar volum, corregir asimetries i omplir arrugues.

La cirurgia de lipotransferència facial (també aplicables a altres zones del cos) consisteixen en l’extracció de greix del mateix pacient, que s’empelta a la part que es vol tractar, en aquest cas el rostre.

Amb el greix autòleg és possible omplir arrugues, solcs marcats pel pas del temps, així com també tractar la flacciditat de la pell o despenjament. Amb això obtenim de forma efectiva una cara rejovenida, mantenint una expressió completament natural. En una sola sessió, es pot aplicar la lipotransferència facial amb èxit i aconseguir resultats en molt poc temps.

De fet, consisteix en una alternativa perfecta per a pacients que no es poden posar àcid hialurònic ni altres farcits a causa de rebutjos o al·lèrgies. Gràcies a la lipotransferència, els resultats són permanents i naturals.

Així mateix, es tracta d’un procediment indolor d’una hora de durada (aproximadament) que es fa sota anestèsia local. Després de la intervenció, caldrà un temps de recuperació d’entre 24 i 48 hores.

Els resultats d’una lipotransferència facial són visibles al cap de pocs dies de la intervenció. Tot i això, podrem analitzar els resultats a partir del mes.

Un dels seus principals avantatges és que no hi ha riscos de rebuig o al·lèrgies.

La compatibilitat està garantida, gràcies al fet que es tracta de greix procedent del mateix pacient.

Publica un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cirurgia Plàstica i Medicina Estètica a Girona dirigida pel Dr. Josep M. Ribas Puntí.

 

INFORMACIÓ DE CONTACTE
Consultes externes mòdul A
HORARI

De dilluns a divendres de 9:00 a 20:00 hores.

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@cirurgiaplasticagirona.com

× Et podem ajudar?