Ginecomàstia a Girona

Ginecomàstia a Girona

Ginecomàstia a Girona

La ginecomàstia és l’augment de volum patològic d’una o ambdues glàndules mamàries en l’home. Les seves principals causes són un excés de producció d’hormones femenines (com la prolactina), problemes hepàtics, obesitat o bé ingesta de determinades substàncies com anabolitzants o determinats fàrmacs. És un problema les conseqüències del qual solen ser principalment de tipus estètic, però que no té per què afectar necessàriament a la salut del pacient.

Ginecomàstia és un terme mèdic que ve de la paraula grega usada per definir “mames similars a les de la dona”. Encara que ens és freqüent sentir parlar d’aquest problema, actualment és bastant comú. S’estima que la ginecomàstia afecta a un 40-60% dels homes. I pot afectar a una sola mama o a les dues. Encara que certes drogues o medicaments i alguns problemes mèdics poden estar units al sobre desenvolupament de la mama masculina. En la gran majoria dels casos no hi ha causa coneguda. Per a homes preocupats per la seva aparença, la reducció de la mama pot ser d’utilitat. El procediment lleva gasa i teixit glandular de les mames, i en casos extrems també extirpa pell sobrant, donant lloc a un tòrax pla, ferm, i ben contornejat.

La ginecomàstia té diversos graus segons l’augment de grandària que sofreix la mama de l’home, però una vegada s’ha produït l’única solució per revertir-la és la cirurgia.

La intervenció de ginecomàstia es realitza mitjançant una petita incisió en la arèola, a través de la qual s’extreu la glàndula mamària o bé s’elimina l’excés de greix. En la majoria dels casos se sol utilitzar anestèsia general, la durada és d’1 a 2 hores per cada mama i la cicatriu resultant queda camuflada en la arèola.

Cirurgia Plàstica i Medicina Estètica a Girona dirigida pel Dr. Josep M. Ribas Puntí.

 

INFORMACIÓ DE CONTACTE
Consultes externes mòdul A
HORARI

De dilluns a divendres de 9:00 a 20:00 hores.

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@cirurgiaplasticagirona.com

× Et podem ajudar?