Els Implants Mamaris: Diferències Crucials entre Silicona i Aigua Salada Estèril

implants mamaris

Els Implants Mamaris: Diferències Crucials entre Silicona i Aigua Salada Estèril

Els implants mamaris s’han convertit en una opció popular per a les dones que desitgen millorar la seva aparença i confiança. No obstant això, moltes persones no coneixen les diferències crucials entre els dos tipus d’implants més comuns: els d’aigua salada estèril i els de silicona de grau mèdic.

En aquest article, aprofundirem en aquests dos tipus d’implants per ajudar-te a prendre la millor decisió per a les teves necessitats i expectatives.

Implants d’Aigua Salada Estèril:

Com funcionen:

Els implants d’aigua salada estèril, també coneguts com a implants salins, contenen una solució salina estèril. En cas de ruptura de l’implant, la solució serà absorbida pel cos sense conseqüències greus.

Flexibilitat de Mida: Aquest tipus d’implants permet als cirurgians ajustar la mida durant la cirurgia, la qual cosa pot ser útil per aconseguir el resultat desitjat.

Menys Costosos: En general, els implants d’aigua salada tendeixen a ser menys costosos que els de silicona.

Possibles Desavantatges: Algunes pacients informen que els implants d’aigua salada poden semblar menys naturals que els de silicona i que poden tenir una consistència més ferma.

Implants de Silicona de Grau Mèdic:

Com funcionen:

Els implants de silicona de grau mèdic contenen una substància de silicona cohesiva que manté la seva forma i consistència en cas de ruptura. No obstant això, les ruptures poden ser menys evidents amb aquest tipus d’implants.

Textura Més Natural: Moltes persones troben que els implants de silicona ofereixen una textura més natural i una sensació més semblant al teixit mamari real.

Menys Probabilitat de Ruptura: Tot i que poden trencar-se, els implants de silicona tenen menys probabilitat de fer-ho que els d’aigua salada.

Monitoratge Regular Requerit: Es recomana un seguiment regular amb el metge per assegurar-se que els implants de silicona estiguin en bon estat.

A l’hora de decidir entre aquests dos tipus d’implants mamaris, és important tenir en compte les teves preferències personals, el teu estil de vida i el teu pressupost. Parlar amb un cirurgià plàstic qualificat és crucial per assegurar-te que prenguis una decisió informada. Tant els implants d’aigua salada com els de silicona de grau mèdic han demostrat ser segurs i eficaços, i la teva elecció depèn de les teves necessitats individuals.

És rellevant recordar que, sigui quin sigui el tipus d’implant que triïs, la cirurgia mamària implica riscos i temps de recuperació. Parlar obertament amb el teu cirurgià sobre les teves expectatives i preocupacions és essencial per aconseguir els resultats desitjats.

En resum, els implants mamaris poden ser de dos tipus: d’aigua salada estèril i de silicona de grau mèdic. Cadascun té les seves pròpies característiques i avantatges. La decisió final hauria de ser una elecció personal basada en les teves necessitats i preferències. Quan estiguis preparada per continuar amb la cirurgia, assegura’t de treballar amb un cirurgià plàstic experimentat i qualificat per assegurar-te que assoleixis els resultats que desitges.

Publica un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cirurgia Plàstica i Medicina Estètica a Girona dirigida pel Dr. Josep M. Ribas Puntí.

 

INFORMACIÓ DE CONTACTE
Consultes externes mòdul A
HORARI

De dilluns a divendres de 9:00 a 20:00 hores.

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@cirurgiaplasticagirona.com

× Et podem ajudar?