Les 3 cirurgies estètiques més demandades pels homes

Les 3 cirurgies estètiques més demandades pels homes

Les 3 cirurgies estètiques més demandades pels homes

L’ànim dels homes per veure’s millor no para de créixer. La demanda de cirurgia estètica masculina així ho demostra. Però, de què s’operen els homes per a millorar el seu físic?

Així, per a conèixer les preferències dels homes a l’hora d’entrar a quiròfan si el treball dur en el gimnàs no assorteix els efectes que busquen, aquestes són les tres cirurgies estètiques que més demanda tenen entre els homes.

Tres cirurgies estètiques més demandades pels homes

Es tracta de tres operacions que cobreixen tres de les zones que més “preocupen” als homes: el rostre, l’abdomen i els glutis.

Liposucció HD. Aquesta cirurgia busca definir els abdominals o l’aclamada V (la pots entrenar amb aquests exercicis) eliminant el greix que sol quedar-se en aquesta zona i que, en general, costa eliminar.

Augment de glutis. Per als quals volen lluir un cul com el de Superman, hi ha tres opcions entre les quals triar: implant de pròtesi, lipofilling o una combinació d’ambdues, en funció del resultat que busqui el pacient. Un cul més fort i musculat, la primera opció; un resultat més sútil, lipofilling millor.

Masculinització facial. És tal vegada la cirurgia més de moda en aquests moments entre aquells que busquen un rostre més marcat, més definit. Coneix amb tots els pèls i senyals tot sobre la masculinització facial, en què consisteix, com és la seva recuperació i entre quins preus oscil·la.

Cirurgia Plàstica i Medicina Estètica a Girona dirigida pel Dr. Josep M. Ribas Puntí.

 

INFORMACIÓ DE CONTACTE
Consultes externes mòdul A
HORARI

De dilluns a divendres de 9:00 a 20:00 hores.

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@cirurgiaplasticagirona.com

× Et podem ajudar?