Augment de llavis

Augment de llavis

Augment de llavis

Si vostè mai ha pogut gaudir d’uns llavis atractius o si els efectes de l’envelliment li han portat a una disminució del seu llavi, ara li oferim la solució.

És indubtable que la imatge d’uns llavis carnosos i prominents millora i rejoveneix la imatge que tenim de nosaltres mateixos, així com reforça la sensualitat de l’àrea facial.

 

¿QUÈ PUC ESPERAR DESPRÉS DEL TRACTAMENT D’AUGMENT DE LLAVIS?

Vostè podrà reprendre les seves activitats normals després del tractament.

Es realitza mitjançant anestèsia local i la molèstia que tindrà serà mínima. L’àrea tractada estarà amb una lleugera inflor que sol durar unes hores, en aquest període és aconsellable l’aplicació de comprimides fredes per disminuir aquesta inflamació.

 

QUIN TIPUS DE MATERIAL S’UTILITZA?

Actualment s’utilitzen els materials reabsorbibles, fonamentalment composts per àcid hialurònic.

 

IMPLANTS REABSORBIBLES

Aquests, com el seu nom indica, es reabsorben i per tant són farcits injectables temporals, tenint una durada limitada que oscil·la, depenent del producte, zona a tractar, etc… entre els 6 i 12 mesos, encara que els d’última generació poden durar fins a 2 anys. Els més utilitzats són els que contenen ÀCID HIALURÒNIC.

Què és l’àcid hialurònic? Aquest àcid és un polisacàrid que conté un 99% d’aigua, que està present en la pell i que juga un important paper en la formació del col·lagen i en l’organització de la matriu extracel·lular. L’implant s’integra dins dels teixits d’una forma natural, deixant passar l’oxigen i els nutrients a través de la pell, la qual cosa permet mantenir una adequada hidratació de la pell i una turgència característiques de la joventut.

 

EN QUÈ CONSISTEIXEN AQUESTS PROCEDIMENTS?

El tractament es realitza en la consulta del metge ja que no és necessari la intervenció quirúrgica. Les injeccions es realitzen en menys de vint minuts. Aquesta injeccions són relativament indolores si bé preferim usar anestèsia local. El producte és injectat amb unes agulles petites sota el vermellor en tots dos llavis o en la unió cutàneornucosa del llavi superior segons el resultat a desitjar.

La pacient pot reprendre l’activitat quotidiana gairebé a l’instant.

 

COM PUC SABER SI JO SÓC UNA CANDIDATA PER A AUGMENTAR ELS LLAVIS?

Si volgués saber més sobre l’augment del llavi com a opció dermocosmètica i saber si vostè és una candidata a aquest, concretarem una cita per a informar-lo.

Cirurgia Plàstica i Medicina Estètica a Girona dirigida pel Dr. Josep M. Ribas Puntí.

 

INFORMACIÓ DE CONTACTE
Consultes externes mòdul A
HORARI

De dilluns a divendres de 9:00 a 20:00 hores.

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@cirurgiaplasticagirona.com

× Et podem ajudar?