Lífting facial

Lífting facial

Lífting facial

El lífting facial és una intervenció estètica que té com a finalitat principal combatre l’envelliment facial. Per eliminar les arrugues i imperfeccions de la cara i el coll la pell s’estira mitjançant una cirurgia mínimament invasiva. És un procediment estètic que es realitza sota anestèsia general sense ingrés hospitalari.

El lífting facial és un dels millors procediments estètics per acabar amb l’envelliment global de la pell del pacient. Algunes zones de la cara necessiten altres intervencions complementàries a part del lífting, sobretot per eliminar aquelles arrugues, taques o imperfeccions més petites. El tractament idoni per a cada pacient ho decideix l’especialista en estètica facial el primer dia de la visita.

Així, el lífting facial es realitza per:

  • Eliminar les arrugues més profundes de tota la cara i el coll.
  • Eliminar els solcs i plecs dels llavis, mentó, front i coll.
  • Suavitzar les conegudes “potes de gall”. Aquestes arrugues acostumen a ser bastant fines i per eliminar-les de el tot es requereix complementar el lífting amb algun altre tractament estètic com el Botox.
  • Eliminar les arrugues profundes al voltant de les parpelles.

 

EL LÍFTING CERVICO-FACIAL

Una de les conseqüències més visibles de l’envelliment és la pèrdua de volum dels dipòsits de greix de la cara, que amb el pas el temps van cedint a l’efecte de la gravetat. Això, unit a la pèrdua d’elasticitat dels teixits tous, pot donar lloc a un despenjament gradual de pell, que acaba per acumular-se en la regió de la mandíbula i el coll.

El lífting cervicofacial és el tractament més efectiu per contrarestar aquesta acumulació de pell. Aquest procediment quirúrgic mínimament invasiu aconsegueix rejovenir el rostre del pacient, definir els seus contorns i alentir el procés d’envelliment.

El lífting cervicofacial se centra específicament en els terços mig i inferior de la cara i el coll, aconseguint un efecte rejovenidor en l’àrea de pòmuls, mandíbula (papada) i coll.

 

L’ABORDATGE DEEP PLANE MODIFICAT: MÀXIMA EXPRESSIVITAT I NATURALITAT

Les tècniques de lífting convencional es basen en l’escurçament de l’SMAS (sistema músculoaponeurótico superficial) en la seva porció més posterior (prop de la línia del cuir cabellut), sense alliberar els lligaments de retenció. És per això pel que la capacitat de mobilització de el sector més anterior de la cara (el més afectat pel procés d’envelliment) queda molt més reduïda, ja que es limita la tracció sobre els solcs nasolabials, les línies de titella i la caiguda del pòmul.

Cirurgia Plàstica i Medicina Estètica a Girona dirigida pel Dr. Josep M. Ribas Puntí.

 

INFORMACIÓ DE CONTACTE
Consultes externes mòdul A
HORARI

De dilluns a divendres de 9:00 a 20:00 hores.

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@cirurgiaplasticagirona.com

× Et podem ajudar?