Cirurgia d’Augment Mamari: Tota la Informació que has de saber

Augment Mamari

Cirurgia d’Augment Mamari: Tota la Informació que has de saber

L’augment mamari és una cirurgia estètica que ha guanyat popularitat en els últims anys. Moltes dones busquen augmentar el tamany i millorar la forma dels seus pits per diverses raons personals. En aquest article, aprofundirem en el tema de la cirurgia d’augment mamari per proporcionar-te tota la informació que necessites abans de prendre una decisió informada.

Què és la Cirurgia d’Augment Mamari?

La cirurgia d’augment mamari és un procediment quirúrgic que implica l’ús d’implants mamaris per augmentar el tamany del pit o millorar la forma. Aquesta intervenció es realitza mitjançant una incisió i la col·locació d’implants mamaris, que poden estar fets de silicona o solució salina. La cirurgia d’augment mamari pot ser una opció per a dones que desitgen un canvi estètic o que han experimentat una pèrdua de volum després de l’embaràs o la lactància.

Preparació per a la Cirurgia

Abans de sotmetre’s a una cirurgia d’augment mamari, és important prendre algunes mesures preparatòries. Això inclou consultar amb un cirurgià plàstic qualificat, que avaluarà la teva salut general i discutirà les teves expectatives amb l’operació. També es realitzarà una anàlisi de sang i altres proves per assegurar-se que ets una candidata adequada per al procediment. És rellevant seguir les instruccions del teu cirurgià, com ara evitar prendre medicaments o suplements que puguin augmentar el risc de complicacions.

El Procediment d’Augment Mamari

La cirurgia d’augment mamari es du a terme en un quiròfan sota anestèsia general. El procediment pot durar diverses hores, i el cirurgià farà una incisió en un lloc estratègic, com ara al voltant de l’arèola, a l’aixella o a la línia de l’inframamari. A través d’aquesta incisió, s’introduiran els implants mamaris i s’ajustaran per aconseguir la forma desitjada. Una vegada col·locats els implants, es tancarà la incisió amb sutures i es posarà una venda o un embenat de compressió per protegir la zona.

Recuperació i Cures Postoperatoris

Després de la cirurgia d’augment mamari, és important seguir les instruccions del teu cirurgià per a una òptima recuperació. És normal experimentar certa inflor, hematomes i malestar durant els primers dies o setmanes. El teu cirurgià et proporcionarà medicació per alleujar el dolor i et donarà indicacions sobre el temps de repòs, l’ús de sostenidors especials i el seguiment de les visites de control. És important evitar activitats físiques intenses i seguir un programa de cura de les cicatrius per assegurar una bona recuperació.

Riscos i Complicacions

Com amb qualsevol procediment quirúrgic, hi ha alguns riscos i complicacions associades amb la cirurgia d’augment mamari. Aquests poden incloure infecció, hematoma, inflor excessiva, ruptura o moviment dels implants, cicatrius o canvis en la sensibilitat dels pits. És important tenir una comunicació oberta amb el teu cirurgià i seguir totes les seves instruccions per minimitzar el risc de complicacions.

Resultats i Expectatives

Els resultats de la cirurgia d’augment mamari poden variar d’una persona a una altra. És important tenir expectatives realistes i comprendre que els implants mamaris no duren per sempre i poden requerir una substitució en el futur. Amb una bona comunicació amb el teu cirurgià i seguir els seus consells, pots aconseguir uns resultats satisfactoris i millorar la teva autoestima i confiança.

Preguntes Freqüents (FAQs)

Quan podré tornar a la meva activitat normal després de la cirurgia d’augment mamari?

El temps de recuperació varia segons cada persona, però normalment es pot tornar a la majoria de les activitats normals després de 4 a 6 setmanes.

Hi ha restriccions en l’alimentació després de la cirurgia?

El teu cirurgià et donarà instruccions específiques sobre la dieta durant el període de recuperació. És important seguir-les per afavorir una bona recuperació.

Què passa si no estic satisfeta amb els resultats de la cirurgia d’augment mamari?

És important tenir una comunicació oberta amb el teu cirurgià i expressar les teves preocupacions. En alguns casos, es pot considerar una revisió o altres opcions per millorar els resultats.

Quina és la durada típica dels implants mamaris?

La durada dels implants mamaris varia segons el tipus d’implant i altres factors. És recomanable fer revisions regulars.

 

 

Publica un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cirurgia Plàstica i Medicina Estètica a Girona dirigida pel Dr. Josep M. Ribas Puntí.

 

INFORMACIÓ DE CONTACTE
Consultes externes mòdul A
HORARI

De dilluns a divendres de 9:00 a 20:00 hores.

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@cirurgiaplasticagirona.com

× Et podem ajudar?