Els tractaments estètics per combatre l’envelliment de la pell

Els tractaments estètics per combatre l'envelliment de la pell

Els tractaments estètics per combatre l’envelliment de la pell

En aquest article us explicarem els tractaments medico estètics més adients per combatre l’envelliment de la pell.

Una de les preocupacions que actualment tenen moltes dones, en termes d’estètica, són l’envelliment de la pell, l’aparició d’arrugues i l’expressió d’ulleres marcades i bosses. Després de provar i provar cremes o seguir hàbits saludables i no sortir-ne del prou satisfeta, apostar pel tractament mèdic estètic més adient és una de les opcions més encertades.

Pel que fa a les arrugues, les que apareixen en motiu el pas del temps per la pèrdua progressiva de col·lagen, elastina i àcid hialurònic, a més de la gesticulació i contracció repetida dels músculs, el botox és una alternativa per excloure-les. Aquesta substància genera control per sobre la contracció dels músculs amb l’objectiu d’assuavir les fibres musculars. No obstant això, la pèrdua de volum facial als pòmuls, el mentó, l’oval facial i els llavis, és habitual que es generi en també consideració el pas del temps amb la pèrdua de substàncies de subtensió de la pell, però també als canvis descompensats de pes o la pràctica esportiva desenraonada. En aquest cas, es recomana el polisacàrid que s’integra avantatjosament al teixit, l’àcid hialurònic. El que s’adapta a la perfecció a la zona tractada i afavoreix el contorn de manera natural.

Amb relació a les ulleres, que apareixen per causes genètiques, per l’edat o bé per una microcirculació deficient i drenatge limfàtic a la zona, l’àcid hialurònic també és una de les opcions per neutralitzar-les. Aquest tractament té una gran rendibilitat que fa que el polisacàrid s’adapti a la zona sense comprimir els teixits adjacents. A més, conté aminoàcids, antioxidants, minerals i vitamina B6 que proporcionen una millora la qualitat de la pell. D’altra banda, per combatre la flacciditat, que tanmateix apareix amb relació a la genètica o bé arrel els grans canvis de pes, els inductors de col·lagen, la tècnica Vibia Sabina, la que tracta la flacciditat facial amb hidroxiapatita càlcica i eleva a la zona mandibular les estructures facials de subtensió, és la més adient.

Les taques, que sovint solen aparèixer al front, a les galtes, a les ales nasals o al llavi superior, a més de l’escot i a les mans, es manifesten d’ençà de l’exposició solar acumulada al llarg dels anys. També es poden manifestar arran els trastorns hormonals. Tres dels mètodes per tal de processar la desaparició d’aquestes taques són el Peeling mèdic, molt eficaç per combatre l’excés de melanina sense causar descamació ni reaccions inflamatòries a la pell; el làser Q-Switchted, ideal quan les taques són fàcils de localitzar, aconseguint una rehabilitació a la pell; i la IPL, que actua enfosquint les taques i reabsorbeix pel sistema immunitari.

Per altra banda, val a dir que quan parlem de cures facials, una de les particularitats més comunes és la mancança de lluminositat i deshidratació de la pell. Aquesta carència està directament relacionada amb la manca d’una correcta higiene i exfoliació facial, el tabac que ni més ni menys altera la microcirculació sanguínia, i el consum de cosmètics tòpics poc adequats. Un dels processos més avantatjosos per retornar-li a la pell facial una hidratació idònia és la Redensificació. Aquesta intervenció es realitza mitjançant la microinjecció de Redensity 1; de Teoxane, un àcid hialurònic d’alt pes molecular gairebé igual el nostre organisme; i això junt amb un complex dermorestructurant compost per 14 nutrients. A més, és un procediment ric en hidratació que no deixa volum a la zona intervinguda.

Cirurgia Plàstica i Medicina Estètica a Girona dirigida pel Dr. Josep M. Ribas Puntí.

 

INFORMACIÓ DE CONTACTE
Consultes externes mòdul A
HORARI

De dilluns a divendres de 9:00 a 20:00 hores.

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@cirurgiaplasticagirona.com

× Et podem ajudar?