Què és la masculinització facial? Tot sobre el tractament de medicina estètica de moda entre els homes

Què és la masculinització facial?

Què és la masculinització facial? Tot sobre el tractament de medicina estètica de moda entre els homes

Segur que has sentit a parlar de la masculinització facial, una tècnica enfocada a remarcar els trets masculins que es troba entre els més demanats. Us ho expliquem tot sobre aquesta revolució en medicina estètica.

Que llenci la primera pedra qui no vulgui estar maco, veure’s atractiu i sentir-se bé amb si mateix i el seu físic. Ningú, oi? Fins i tot, el menys narcisista es preocupa mínimament per la seva bellesa. Però hi ha aspectes als quals la cosmètica masculina com les cremes o els sèrums no arriben. És quan entra en joc un nivell més, no necessàriament havent de passar per un quiròfan o fer-se tècniques invasives que suposin un canvi més radical, hi ha tractaments ràpids i fàcils que no són laboriosos per al pacient.

Un dels que més popularitat ha adquirit en els darrers temps ha estat la masculinització facial, un tractament amb què remarcar els trets masculins del rostre.

La masculinització facial consisteix a realitzar infiltracions d’àcid hialurònic a la cara amb l’objectiu d’aconseguir una aparença més atractiva i angulada, potenciant els trets masculins. És un procediment que no necessita cirurgia i que es realitza en aproximadament 30-45 minuts. No requereix recuperació posterior i els resultats són immediats.

En tractar-se de tractaments de medicina estètica el seu efecte és temporal, però en el cas de la masculinització facial la durada del resultat és de 18-24 mesos, podent ser en la majoria de casos una durada més perllongada. Tot i que és important aclarir que tot és proporcional a les necessitats de cada pacient i la quantitat d’àcid hialurònic utilitzat en el procediment.

Té alguna diferència amb el perfilat mandibular?

Potser també has sentit a parlar de perfilat mandibular com una altra de les tècniques per marcar més els trets propis de l’home, el perfilat mandibular és un dels procediments que es realitzen en el procés de masculinització facial i que es tracta d’una marcació de l’oval facial per obtenir un perfil més definit i angulat.

Els homes de 30 a 45 anys, els més “masculinitzats”

Com que aquest és un tractament que es pot aplicar en tot tipus d’homes després d’elaborar un pla de tractament abans d’iniciar-lo, el perfil d’home que més sol·licita la masculinització solen ser pacients de mitjana edat, al voltant dels 30-45 anys, que busquen potenciar i millorar l’aspecte de la cara. Normalment pateixen de retrognatia (mentó curt i estret) o poca definició de l’arc mandibular.

Quan val la masculinització facial?

A l’hora de definir el pressupost del tractament, les peculiaritats del pacient també són determinants. Es tracta d’un procediment amb una gran variabilitat en el pressupost ja que se cenyeix estretament a les necessitats dels nostres pacients, es poden obtenir bons resultats des dels 600 euros.

Publica un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cirurgia Plàstica i Medicina Estètica a Girona dirigida pel Dr. Josep M. Ribas Puntí.

 

INFORMACIÓ DE CONTACTE
Consultes externes mòdul A
HORARI

De dilluns a divendres de 9:00 a 20:00 hores.

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@cirurgiaplasticagirona.com

× Et podem ajudar?