La braquioplàstia

La braquioplàstia

La braquioplàstia

El lífting de braços, també denominat braquioplàstia, és la cirurgia aplicada per a eliminar l’antiestètic excés de pell dels braços amb l’objectiu de millorar el seu aspecte perquè quedin més ferms i tersos. En casos lleus, el lífting de braços pot realitzar-se mitjançant tècniques menys invasives i sota anestèsia local, així com pot requerir-se la cirurgia sota anestèsia general en casos més avançats.

 

Per què es realitza?

Amb l’edat, sobretot a partir dels 40 anys, la flaccidesa en comença a aparèixer, sobretot en les dones. Els braços són una zona en què la flaccidesa és molt visible i acomplexa a moltes dones. Es pot distingir diferents graus de flaccidesa en el contorn dels braços, ja que segons la seva gravetat l’especialista en Cirurgia Plàstica, Estètica i Reparadora pot emprar diferents tècniques.

 

En què consisteix la cirurgia de braquioplàstia?

La cirurgia de braquioplàstia consisteix a realitzar una incisió en la cara interna de la part superior del braç, per a eliminar la pell sobrant. En els casos més greus, es pot necessitar fins i tot un tall des de l’axil·la fins al colze, sempre per la cara interna del braç. A través d’aquesta incisió, s’extirpa tot l’excés de pell. En els casos que el pacient també vulgui eliminar l’excés de greix dels seus braços, es pot combinar aquesta intervenció amb una liposucció. Finalment, la braquioplàstia sol durar unes 2 hores aproximadament.

 

Preparació per a la intervenció

En la consulta prèvia la cirurgia s’avaluarà la salut del pacient i se li indicarà com preparar-se per a l’operació en funció del seu estat de salut: si ha de cessar el seu hàbit tabàquic, prendre suplements de ferro, etc.

 

Cures després de la braquioplàstia

Durant els primers dies de postoperatori de la braquioplàstia és normal notar més sensibilitat i inflor als braços, que revertiran amb el temps. El pacient podrà tornar a realitzar la seva vida normal en uns 15 dies, i els resultats definitius es podran valorar al cap d’uns mesos. El resultat de la braquioplàstia és permanent i sense cicatrius visibles.

Cirurgia Plàstica i Medicina Estètica a Girona dirigida pel Dr. Josep M. Ribas Puntí.

 

INFORMACIÓ DE CONTACTE
Consultes externes mòdul A
HORARI

De dilluns a divendres de 9:00 a 20:00 hores.

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@cirurgiaplasticagirona.com

× Et podem ajudar?