Les tendències de la cirurgia estètica

Les tendències de la cirurgia estètica

Les tendències de la cirurgia estètica

Passar per una cirurgia estètica és equivalent a perfeccionar els trets físics i psicològics dels pacients. Arrel els últims anys, la cirurgia estètica ha esdevingut tendència.

Cada any s’augmenta l’encàrrec d’intervencions de cirurgia estètica. En efecte, en els últims anys s’ha multiplicat per tres i, així mateix, creix un 20% anual. En particular, aquesta demanda ve arrel als avenços tecnològics i la pèrdua de la por als quiròfans pel que fa a aquestes intervencions.

Moltes persones necessiten la cirurgia estètica per sentir-se bé. Per això, convé ressaltar la importància de comptar amb professionals que actuïn amb coneixement i de manera responsable per garantir els beneficis que proporciona l’operació, com ara l’autoestima del pacient i l’augment en la confiança en si mateixos. Globalment, hi han determinades intervencions quirúrgiques més recomanades que d’altres per a cada edat. Enguany, s’han assenyalat les operacions estètiques més eficients de l’actualitat i que són tendència.

Per una banda, una de les cirurgies estètiques més demanades és la d’augment de mames. Segons la Sociedad Española de Cirugía Plástica, Reparadora y Estética, es calcula que al nostre país es fan més de 60.000 operacions d’augment de pit cada any. Així mateix, les pròtesis i la tècnica han millorat molt. D’altra banda, la liposucció també és una de les operacions més sol·licitades. De fet, actualment ja suposa el 20,92% del total de cirurgies realitzades al nostre país. Altrament, s’assenyala que l’abdominoplàstia, l’operació que té com a finalitat aplanar el ventre i reafirmar la zona abdominal, suposa un 13% del total d’intervencions estètiques del nostre país.

La cirurgia de lífting facial és una altra de les cirurgies més demandes al nostre país. Té com a objectiu proporcionar un efecte rejovenidor millorant l’aspecte de la cara recuperant els relleus facials. Tanmateix, sense anar massa lluny, l’otoplàstia, la cirurgia que intervé en la correcció de l’asimetria o la separació entre les dues orelles, també és una de les més demanades en el nostre país. Per un altre costat, la rinoplàstia, que suposa un 7,23% del total d’operacions estètiques, és una cirurgia que no només és de caràcter estètic sinó que també intervé en assumptes de dificultats respiratòries. Per un altre cantó, convé destacar la blefaroplàstia, una de les cirurgies que ha millorat més al llarg del temps i una de les solucions més efectives per millorar les parpelles caigudes. Tanmateix, aquest tipus d’intervenció ja suposa un 11,85% del total de les operacions realitzades al nostre país.

Un dels retocs estètics més sol·licitats pels influencers és la bichectomia. Consisteix a extreure el greix de les galtes, les anomenades boles de Bichat. Actua d’una manera molt eficient entre les i els joves d’entre 20 i 30 anys atès que ressalta molt els pòmuls i perfila molt la cara. Per últim, la gluteoplàstia o cirurgia d’augment de glutis, té com a finalitat augmentar el volum i millorar la forma dels glutis, o eliminar l’excés de pell i greix de la zona.

Cirurgia Plàstica i Medicina Estètica a Girona dirigida pel Dr. Josep M. Ribas Puntí.

 

INFORMACIÓ DE CONTACTE
Consultes externes mòdul A
HORARI

De dilluns a divendres de 9:00 a 20:00 hores.

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@cirurgiaplasticagirona.com

× Et podem ajudar?