Aquestes són les cirurgies estètiques amb més demanda quan arriba l’estiu

Aquestes són les cirurgies estètiques amb més demanda quan arriba l'estiu

Aquestes són les cirurgies estètiques amb més demanda quan arriba l’estiu

L’augment el pit en el cas femení o la reducció en el masculí, així com eliminar greix de l’abdomen o els flancs, en tots dos sexes, són les intervencions preferides a les portes de les vacances.

Segons el president de l’Associació Espanyola de Cirurgia Estètica i Plàstica (AECEP) Jesús Benito Ruiz, “la mamoplàstia i la liposucció, les més sol·licitades a nivell internacional, incrementen aquests mesos la seva demanda”. Més dades: diu la Societat Espanyola de Cirurgia Plàstica Reparadora i Estètica (SECPRE) que ho fan en un 60%.

1. Augment de pit, un 17% de les cirurgies. Aquesta xifra correspon al nostre país a l’hora d’augmentar la talla del sostenidor, i en el món es duen a terme 1.677.320 a l’any . I abans de l’estiu no és una mica tard? Sembla que no. Diu Benito Ruiz que l’increment estacional es deu a la cerca d’una solució ràpida i eficaç per a eliminar greix i perdre volum. “Malgrat els advertiments sobre la necessitat de fer dieta i de practicar esport els mesos volen, i quan ens llevem la roba el sedentarisme i la mala alimentació han passat factura”. L’opció dels implants continua sent la número 1, encara que també està la lipotransferència amb el greix extret en una liposucció, si l’objectiu és pujar una talla o talla i mitja. De cara a les vacances cal tenir en compte que no es pot prendre el sol en el pit ni carregar pes durant un parell de mesos.

2. Liposucció d’abdomen i flancs, per a tots dos sexes. Suposa el 12% de les intervencions amb bisturí (1.573.680 casos a Espanya), i les zones triades són el budell i els laterals perquè són les més visibles i les que més acusen els canvis de pes. Segons la AECEP, la liposucció és l’única opció amb resultats satisfactoris a determinades edats i segons la quantitat de teixit gras acumulat, “encara que en zones petites o amb poc volum les tècniques no invasives sí que poden suposar una millora”, aclareix el Dr. Benito Ruiz. Si no és una liposucció molt complicada, els efectes secundaris no passen d’hematomes i inflamació durant diverses setmanes, des de 2.500€ per zona.

3. Glutis, Brazilian Butt: Lluny de quedar-se com a moda passatgera el fenomen d’augment de natges, sigui amb greix propi o amb pròtesi, puja 4 punts a Espanya i un 17% a tot el món (xifres de la Societat Internacional de Cirurgia Plàstica i Estètica ISAPS), encara que el col·locar una talla a l’estil del clan Kardashian o Serena Williams depèn no sols de les expectatives de la pacient, sinó “de la quantitat de greix que es pot empeltar i de l’espai intramuscular que es tingui per a l’implant”, expliquen des de la AECEP. La dra. Conchita Pinilla, cirurgiana plàstica, creu que el voluminós brazilian butt és més propi de Sud-amèrica, “a Espanya es prefereixen natges més proporcionades. Quan el problema és de flaccidesa està el lífting de glutis, sobretot si s’ha aprimat molt i després d’una cirurgia bariàtrica per a tractar l’obesitat: consisteix a eliminar l’excés de pell i grassa i alhora definir la forma i marcar el solc, associant-lo o no a la lipoescultura”. Emplenar sense pròtesi? És possible, i no requereix un temps de recuperació llarg: consisteix a realitzar una lipo agressiva de les zones veïnes i utilitzar el greix extret per a augmentar la projecció glútea. Cal tenir en compte que durant els dos primers dies després de col·locar implants són necessaris els drenatges, i que no es poden fer grans esforços en dos mesos. Preu de la gluteoplàstia i del lífting, des de 6.000 €. Augment amb greix, des de 3.500€.

4. Pseudoginecomàstia, fins a un 60% dels homes. Deixem a un costat la veritable ginecomàstia, quan l’engrandiment de les glàndules mamàries masculines és molt evident (similars a les femenines) i pot fins a produir dolor, i ens centrem en la “pseudo” (la més comuna) per a referir-nos a l’acumulació simple de greix. Aquest defecte estètic sovint crea complexos i impedeix fer tasques quotidianes com banyar-se públicament o practicar alguns esports, i se soluciona amb una liposucción localitzada, que deixa cicatrius imperceptibles en la areola. El seu preu parteix de 2.500€.

Cirurgia Plàstica i Medicina Estètica a Girona dirigida pel Dr. Josep M. Ribas Puntí.

 

INFORMACIÓ DE CONTACTE
Consultes externes mòdul A
HORARI

De dilluns a divendres de 9:00 a 20:00 hores.

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@cirurgiaplasticagirona.com

× Et podem ajudar?