Abdominoplàstia

Abdominoplàstia

L’abdominoplàstia

Consisteix en una intervenció quirúrgica on s’extirpa la pell, s’extreu el greix acumulat i es tiba la pell sobrant, impossible d’eliminar amb altres tractaments. A més, es corregeix la flacciditat muscular que es dona en pacients que han tingut episodis repetits d’excés de pes o diversos embarassos.

Depenent de la part de l’abdomen que es vulgui tractar i el problema que es vulgui corregir es realitzarà un tipus de cirurgia o un altre, amb els riscos i contraindicacions corresponents, per això és important realitzar un diagnòstic correcte.

En la majoria dels casos, els resultats són definitius sempre que s’acompanyi d’una dieta equilibrada i exercici periòdic.

L’abdominoplàstia, sigui completa o miniabdominoplàstia, proporciona resultats excel·lents en pacients els músculs abdominals dels quals estan debilitats i tenen un excés de pell i greix.

Si ets realista en les teves expectatives i ets capaç de tolerar la presència d’una cicatriu abdominal definitiva, encara que dissimulable, i un període de recuperació llarg, l’abdominoplàstia pot ser adequada per a tu.

És especialment útil en aquelles dones que han tingut diversos embarassos, després dels quals la pell i els músculs abdominals s’han relaxat i no han recuperat el to inicial. També pot millorar l’aspecte i elasticitat de la pell en pacients amb obesitat moderada.

Després del pas del pacient pel quiròfan, aquest pot estar ingressat a l’hospital entre un i dos dies per recuperar-se. En aquest període els experts us posaran una protecció abdominal, que sol ser una faixa.

Podem dir que els resultats de l’abdominoplàstia quant al volum i la forma de l’abdomen seran definitius al voltant dels sis mesos, amb excepció de l’aspecte de la cicatriu, que continuarà el procés de curació fins als 12 a 18 mesos. La major part de la inflor desapareixerà després del primer mes

Aquells pacients que hagin de perdre molt de pes han de posposar la cirurgia, igual que les pacients que pretenguin tenir futurs embarassos, ja que durant la cirurgia es tensen els músculs verticals de l’abdomen i es poden tornar a relaxar en el transcurs d’aquest.

Publica un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cirurgia Plàstica i Medicina Estètica a Girona dirigida pel Dr. Josep M. Ribas Puntí.

 

INFORMACIÓ DE CONTACTE
Consultes externes mòdul A
HORARI

De dilluns a divendres de 9:00 a 20:00 hores.

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@cirurgiaplasticagirona.com

× Et podem ajudar?