L’otoplàstia: Dóna la benvinguda a una nova imatge amb orelles harmonioses

otoplàstia

L’otoplàstia: Dóna la benvinguda a una nova imatge amb orelles harmonioses

Com a cirurgià plàstic a Girona, el Dr. Ribas de Cirurgia Plàstica Girona entén l’impacte que poden tenir les orelles prominents en l’autoestima i la confiança d’una persona. Per això, posem a la teva disposició l’otoplàstia, una tècnica quirúrgica que permet corregir aquesta condició i aconseguir una aparença més harmònica i natural de les orelles.

Què és l’otoplàstia?

L’otoplàstia, també coneguda com a cirurgia de les orelles, és un procediment que busca remodelar les orelles prominents, aproximant-les al cap i reduint l’angle que formen amb el crani. Aquesta cirurgia pot corregir diversos aspectes de les orelles, com ara:

Grandària: Reduir la mida de les orelles si són massa grans.
Posició: Apropar les orelles al cap si estan massa separades.
Forma: Modificar la forma del cartílag de l’orella per corregir deformitats o aconseguir una aparença més natural.
Lòbuls: Redimensionar o corregir defectes dels lòbuls de les orelles.

Per a qui està indicada l’otoplàstia?

L’otoplàstia pot ser una opció excel·lent per a persones de totes les edats, inclosos nens i adults, que se sentin incomodats o poc satisfets amb l’aspecte de les seves orelles. Això pot ser degut a factors com:

Orelles prominents: Quan les orelles sobresurten excessivament del cap.
Orelles en nansa: Quan la part superior de l’orella està doblada cap endavant.
Asimetria: Quan les dues orelles són molt diferents en forma o mida.
Lòbuls grans o deformes: Quan els lòbuls de les orelles són massa grans o presenten defectes com ara forats.

Com es realitza l’otoplàstia?

L’otoplàstia es pot realitzar sota anestèsia local o general, depenent de l’edat del pacient i la complexitat de la cirurgia. El procediment sol durar entre una i dues hores i es realitza de manera ambulatòria, el que significa que no cal ingressar a l’hospital.

Durant la cirurgia, el Dr. Ribas realitzarà petites incisions a la part posterior de l’orella, que generalment queden amagades en el plec natural de l’orella. A continuació, remodelarà el cartílag de l’orella segons els objectius desitjats i, finalment, tancarà les incisions amb sutures fines.

Quins són els resultats de l’otoplàstia?

Els resultats de l’otoplàstia són permanents i, generalment, són molt satisfactoris per als pacients. La majoria de les persones experimenten un augment significatiu en la seva autoestima i confiança després de la cirurgia.

Recuperació de l’otoplàstia

La recuperació de l’otoplàstia és ràpida i relativament indolora. Els pacients poden experimentar inflamació i morats durant els primers dies, però aquests solen desaparèixer ràpidament. Es recomana evitar activitats físiques intenses durant les primeres setmanes i utilitzar un bandatge o diadema a la nit per protegir les orelles.

Beneficis de l’otoplàstia

L’otoplàstia ofereix diversos beneficis, tant estètics com emocionals, com ara:

Millora de l’autoestima i la confiança: Corregir l’aspecte de les orelles pot tenir un impacte positiu significatiu en la manera com una persona se sent sobre si mateixa i com interactua amb els altres.
Augment de la satisfacció amb la imatge corporal: Aconseguir unes orelles harmòniques pot generar una major satisfacció personal.

Otoplàstia a Girona: Aconsella’t amb el Dr. Ribas

Com saber si l’otoplàstia és adequada per a tu?

Si estàs considerant una otoplàstia a Girona, el primer pas és programar una consulta amb el Dr. Ribas de Cirurgia Plàstica Girona. Durant la consulta, el Dr. Ribas, avaluarà les teves orelles i discutirà els teus objectius.
T’explicarà les diferents tècniques quirúrgiques disponibles i t’ajudarà a triar la més adequada per a tu.
Respondrà a totes les teves preguntes i inquietuds sobre el procediment.

Per què triar el Dr. Ribas per a la teva otoplàstia a Girona?

El Dr. Ribas és un cirurgià plàstic experimentat i qualificat, amb una àmplia formació en otoplàstia. Compta amb un historial demostrat d’èxits en la realització d’aquest procediment i està compromès a proporcionar als seus pacients resultats naturals i satisfactoris.

A més, Cirurgia Plàstica Girona ofereix un entorn acollidor i discret on et sentiràs còmode i segur. El nostre equip està dedicat a brindar-te la millor atenció possible abans, durant i després de la teva cirurgia.

Si estàs buscant una manera de millorar la teva autoconfiança i aconseguir una aparença més harmònica, l’otoplàstia pot ser la solució ideal per a tu. Programa una consulta amb el Dr. Ribas avui mateix i descobreix com podem ajudar-te a aconseguir els teus objectius

Vols saber més?, clic aquí!

Publica un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cirurgia Plàstica i Medicina Estètica a Girona dirigida pel Dr. Josep M. Ribas Puntí.

 

INFORMACIÓ DE CONTACTE
Consultes externes mòdul A
HORARI

De dilluns a divendres de 9:00 a 20:00 hores.

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@cirurgiaplasticagirona.com

× Et podem ajudar?