És possible retirar els implants mamaris? Sí!

IMPLANTS MAMARIS

És possible retirar els implants mamaris? Sí!

És possible retirar els implants mamaris de manera segura i efectiva?, sí, sempre que es realitzi per un cirurgià qualificat i amb experiència en cirurgia de mama.

Retirar els implants mamaris és una decisió personal que pot ser presa per diverses raons, com problemes de salut, canvis en les preferències estètiques o altres preocupacions. Abans de sotmetre’s a la cirurgia, és important consultar amb un professional de la salut per discutir les teves preocupacions i expectatives.

El procés de retirada d’implants mamaris pot variar segons les circumstàncies individuals. En molts casos, la cirurgia pot ser relativament senzilla, especialment si els implants estan en una posició submuscular o subglandular. El cirurgià farà una incisió en la zona on es va col·locar l’implant originalment i procedirà a extreure l’implant juntament amb qualsevol teixit cicatricial que pugui haver-se format al voltant.

Si les teves raons per retirar els implants inclouen preocupacions de salut, com simptomatologia desconeguda o complicacions, el cirurgià pot optar per realitzar una retirada més complexa per assegurar-se que es resolgui qualsevol problema subjacent.

En alguns casos, les persones que decideixen retirar els seus implants podrien considerar altres opcions, com ara un aixecament mamari per millorar la forma i l’aspecte de la mama després de la cirurgia.

Després de la retirada dels implants, és possible que es necessiti temps per a la recuperació i la cicatrització. El cirurgià et proporcionarà instruccions específiques sobre com cuidar de la zona tractada i com minimitzar les molèsties.

En resum, retirar els implants mamaris és possible i pot ser una opció adequada per aquells que busquen fer canvis en el seu cos per raons estètiques o de salut.

Com sempre, és crucial buscar l’assessorament d’un cirurgià qualificat i tenir expectatives realistes sobre els resultats de la cirurgia.

 

Publica un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cirurgia Plàstica i Medicina Estètica a Girona dirigida pel Dr. Josep M. Ribas Puntí.

 

INFORMACIÓ DE CONTACTE
Consultes externes mòdul A
HORARI

De dilluns a divendres de 9:00 a 20:00 hores.

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@cirurgiaplasticagirona.com

× Et podem ajudar?