Especialista en cirurgia plàstica, reparadora i estètica.

Un especialista en cirurgia plàstica reparadora i estètica

Especialista en cirurgia plàstica, reparadora i estètica.

Un especialista en cirurgia plàstica reparadora i estètica és un metge altament capacitat i especialitzat en el diagnòstic i el tractament de condicions mèdiques i estètiques relacionades amb la pell, els teixits tous i l’esquelet facial i corporal. Aquests professionals es dediquen a millorar l’aparença física, corregir defectes congènits o adquirits i ajudar els pacients a recuperar-ne la qualitat de vida.

La cirurgia plàstica reparadora se centra a corregir les deformitats, les anomalies i les lesions que afecten la funció i l’aparença física d’una persona.

Els pacients que busquen cirurgia plàstica reparadora solen tenir defectes congènits, com ara llavi leporí o paladar dividit, o lesions traumàtiques, com cremades, laceracions o fractures. Els especialistes en cirurgia plàstica reparadora treballen en estreta col·laboració amb altres professionals mèdics, com ara cirurgians ortopèdics i oftalmòlegs, per restaurar la funció i millorar l’aparença de les àrees afectades.

D’altra banda, la cirurgia plàstica estètica se centra a millorar l’aparença física del pacient.

Els pacients que busquen cirurgia plàstica estètica poden desitjar millorar la forma o la mida dels seus pits, nas o mentó, o desitjar eliminar arrugues o excés de greix. Els especialistes en cirurgia plàstica estètica treballen amb els pacients per comprendre els seus objectius estètics i recomanar procediments que puguin ajudar a assolir-los.

Els especialistes en cirurgia plàstica reparadora i estètica han de completar un rigorós programa de residència després d’obtenir el títol de metge. Durant la seva formació adquireixen coneixements en anatomia, fisiologia, farmacologia i tècniques quirúrgiques avançades. També aprenen a avaluar i tractar una àmplia varietat d’afeccions mèdiques i estètiques.

Per ser un especialista en cirurgia plàstica reparadora i estètica, cal una combinació única d’habilitats tècniques, habilitats interpersonals i habilitats empresarials.

A més de realitzar procediments quirúrgics complexos, aquests professionals han de ser capaços de comunicar-se eficaçment amb els pacients, comprendre’n els objectius estètics i desenvolupar plans de tractament personalitzats per satisfer les seves necessitats.

També han de tenir habilitats empresarials per gestionar amb èxit les seves pràctiques i mantenir-se actualitzats amb les darreres tendències i tecnologies al seu camp.

En resum, els especialistes en cirurgia plàstica reparadora i estètica són metges altament capacitats que treballen per millorar l’aparença física i la qualitat de vida dels pacients. Ja sigui que estiguin tractant un pacient amb una deformitat congènita o ajudant un pacient a assolir els seus objectius estètics, aquests professionals brinden un servei inavaluable a la comunitat mèdica i la societat en general.

Publica un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cirurgia Plàstica i Medicina Estètica a Girona dirigida pel Dr. Josep M. Ribas Puntí.

 

INFORMACIÓ DE CONTACTE
Consultes externes mòdul A
HORARI

De dilluns a divendres de 9:00 a 20:00 hores.

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@cirurgiaplasticagirona.com

× Et podem ajudar?