Consells essencials per a una cirurgia facial

cirurgia facial

Consells essencials per a una cirurgia facial

Si estàs considerant sotmetre’t a una cirurgia facial, és important que tinguis en compte alguns consells per assegurar-te que tot surti bé i que tinguis una recuperació amb èxit.

Aquí et presento algunes recomanacions:

Investiga a fons:

Abans de prendre una decisió, investiga sobre els diferents procediments, els cirurgians disponibles i les seves qualificacions.
Busca opinions d’altres pacients i assegureu-vos de triar un professional amb experiència i bona reputació.
Prepara’t adequadament:

Segueix totes les instruccions que et donin abans de la cirurgia, incloent-hi qualsevol restricció en l’alimentació o el consum d’alcohol i tabac. També és rellevant tenir algú que t’acompanyi i t’ajudi al postoperatori.

Segueix les instruccions postoperatòries:

Després de la cirurgia, és fonamental seguir les recomanacions del teu metge, com ara descansar adequadament, evitar activitats físiques intenses, prendre els medicaments indicats i mantenir la ferida neta i seca.

Controla la inflamació i el dolor:

És normal tenir inflamació i dolor després d’una cirurgia facial. El vostre metge us indicarà com manejar-los, sigui amb medicaments, gel o compreses fredes.

Tingues paciència:

La recuperació d’una cirurgia facial pot trigar uns quants dies o fins i tot setmanes. No esperis veure resultats immediats i segueix les indicacions del teu metge per tenir una recuperació amb èxit.

Evita l’exposició al sol:

Després de la cirurgia, és considerable evitar l’exposició al sol i fer servir protector solar per prevenir mal a la pell.

Mantingues una alimentació saludable:

Una dieta saludable i equilibrada és rellevant per a una bona recuperació. Consumeix aliments rics en vitamines i nutrients i evita el consum d’aliments processats i sucres refinats.

Evita fumar:

Si ets fumador, és important que deixis de fumar almenys dues setmanes abans de la cirurgia i durant el postoperatori per facilitar-ne la recuperació i evitar complicacions.

Una cirurgia facial és un procediment important i és fonamental seguir les recomanacions del vostre metge per assegurar una recuperació amb èxit.

Investiga, prepara’t adequadament, segueix les instruccions postoperatòries i tingues paciència, i aviat podràs gaudir dels resultats.

Publica un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cirurgia Plàstica i Medicina Estètica a Girona dirigida pel Dr. Josep M. Ribas Puntí.

 

INFORMACIÓ DE CONTACTE
Consultes externes mòdul A
HORARI

De dilluns a divendres de 9:00 a 20:00 hores.

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@cirurgiaplasticagirona.com

× Et podem ajudar?