Rinoplàstia, la cirurgia de moda

Rinoplàstia, la cirurgia de moda

Rinoplàstia, la cirurgia de moda

És un fet que la cirurgia estètica guanya adeptes a un ritme imparable. I és que cada vegada la gent es preocupa més per la seva imatge i la seva aparença física. Hi ha més demanda i a edats més primerenques.

L’exposició personal a xarxes socials i sentir-se bé amb un mateix ha tingut molt a veure amb l’augment de les cirurgies estètiques. Segons una enquesta realitzada per SECPRE, un de cada 10 espanyols se sotmet a cirurgies estètiques per influència de les xarxes i els selfies. La manera en la qual les xarxes socials influeixen en com ens veiem, com ens sentim i com ens agrada que ens vegin els altres estan darrere d’aquest augment de procediments.

A més, avui dia hem perdut el temor als quiròfans, les tècniques han avançat molt i el temps del postoperatori s’ha minimitzat. Aquests altres motius expliquen aquest auge. Nous procediments i tècniques que han permès que es realitzin operacions estètiques amb infinitat de millores.

D’entre totes les intervencions, la rinoplàstia és una de les operacions de cirurgia estètica més demandades actualment tant en homes com en dones i ja sigui per a corregir la forma, proporció o posició del nas. En definitiva el que pot suposar un problema per al pacient.

L’estètica no és l’únic motiu per a operar-se el nas, sinó que les raons per a fer-se una rinoplàstia també atenen problemes respiratoris, que en moltes ocasions canvien la vida a les persones perquè alteren la funció respiratòria.

Uns dels consells que més donen els cirurgians abans d’operar un nas, és no intentar imitar altres nassos que et puguin haver cridat l’atenció. Cada nas és diferent i el més important és buscar una harmonia amb la teva cara. Hi ha un nas per a cada rostre. Segur que tens un nas preferit, i sí que pots inspirar-te en ell, però no pensis que et quedarà igual.

El treball d’un bon cirurgià consisteix a analitzar el rostre de cada pacient per a trobar el nas més adequat. Tenint en compte una sèrie de proporcions, oferirà al pacient el millor resultat per a aconseguir un rostre simètric.

És de vital importància que si estàs plantejant-te sotmetre’t a una operació com aquesta, ho facis en mans d’experts com el cas del Doctor Ribas.

És fonamental informar-se de la qualificació del professional que realitzarà la intervenció, i que cirurgià i pacient mantinguin una adequada comunicació.

El preu de l’operació és important. Però, més que el preu, quan el que està en joc és la teva salut, l’important és posar-se en mans d’un bon professional.

Una vegada posats en bones mans, és imprescindible tenir clara la decisió que ens ha portat a realitzar aquesta operació.

Cirurgia Plàstica i Medicina Estètica a Girona dirigida pel Dr. Josep M. Ribas Puntí.

 

INFORMACIÓ DE CONTACTE
Consultes externes mòdul A
HORARI

De dilluns a divendres de 9:00 a 20:00 hores.

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@cirurgiaplasticagirona.com

× Et podem ajudar?