Lipoescultura i liposucció, diferències.

Lipoescultura i liposucció diferències.

Lipoescultura i liposucció, diferències.

Lipoescultura i liposucció diferències.. Tant la lipoescultura com la liposucció són tècniques utilitzades per eliminar greix del cos. No obstant això, hi ha algunes diferències importants entre totes dues.

La liposucció és una tècnica quirúrgica que consisteix a aspirar el greix del cos mitjançant un tub prim anomenat cànula.

Aquesta tècnica es fa servir per eliminar grans quantitats de greix i es realitza sota anestèsia general. La liposucció s’utilitza principalment per reduir el volum de greix en àrees específiques del cos, com ara l’abdomen, les cuixes o els braços.

D’altra banda, la lipoescultura és una tècnica menys invasiva que també es fa servir per eliminar el greix del cos. No obstant això, en lloc de simplement eliminar el greix, la lipoescultura implica la redistribució del greix per donar forma al cos. Durant la lipoescultura, el cirurgià extreu greix d’una part del cos i la fa servir per donar forma a una altra part del cos. Per exemple, el greix extret de l’abdomen es pot utilitzar per donar forma als glutis.

A diferència de la liposucció, la lipoescultura es fa sota anestèsia local i, en general, no requereix hospitalització. A més, pel fet que la lipoescultura implica la redistribució del greix, el resultat final és un cos més estilitzat i proporcionat en lloc de simplement una reducció de greix en una zona específica.

És important destacar que tant la liposucció com la lipoescultura no són tècniques per perdre pes. Totes dues tècniques estan destinades a persones que tenen àrees específiques de greix que no s’eliminen amb dieta i exercici.

En general, l’elecció entre la lipoescultura i la liposucció depèn de les necessitats individuals de cada pacient i de les àrees del cos que vulguin tractar. Si la meta és simplement reduir el volum de greix en una zona específica, la liposucció pot ser la millor opció. Si es busca una manera més esculpida i estilitzada, la lipoescultura pot ser la millor opció. En qualsevol cas, és important que es faci una consulta amb un cirurgià plàstic qualificat per determinar quina és la tècnica més adequada i segura per a cada pacient.

Publica un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cirurgia Plàstica i Medicina Estètica a Girona dirigida pel Dr. Josep M. Ribas Puntí.

 

INFORMACIÓ DE CONTACTE
Consultes externes mòdul A
HORARI

De dilluns a divendres de 9:00 a 20:00 hores.

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@cirurgiaplasticagirona.com

× Et podem ajudar?