Implants mamaris: Descobreix les teves opcions amb el Dr. Ribas a Girona

IMPLANTS MAMARIS

Implants mamaris: Descobreix les teves opcions amb el Dr. Ribas a Girona

Implants mamaris

Busques augmentar la teva confiança i realçar la teva bellesa natural? Els implants mamaris poden ser una opció excel·lent per a dones que desitgen aconseguir una figura més proporcionada i harmoniosa.

Al Centre de Cirurgia Plàstica del Dr. Ribas a Girona, oferim una àmplia gamma d’implants mamaris per a satisfer les necessitats individuals de cada pacient. El Dr. Ribas, cirurgià plàstic de reconegut prestigi, t’acompanyarà en tot el procés, des de la consulta inicial fins a la recuperació postoperatori, per a garantir una experiència segura, satisfactòria i amb resultats naturals.

Tipus d’implants mamaris:

En el nostre centre, disposem d’una varietat d’implants mamaris per a que puguis triar el que millor s’adapti a les teves necessitats i objectius:

  • Implants de silicona cohesiva: Aquests implants, farcits amb gel de silicona cohesiu, conserven la seva forma natural i són els més utilitzats actualment.
  • Implants de silicona de gel suau: Ofereixen un tacte més natural i són menys comuns que els implants de silicona cohesiva.
  • Implants de solució salina: Són farcits amb solució salina estèril durant la cirurgia, permetent ajustar la grandària durant la mateixa.
  • Implants anatòmics o en forma de gota: Simulen la forma del pit natural, amb més volum a la part inferior i menys a la superior.
  • Implants texturitzats vs implants llisos: Els implants texturitzats tenen una superfície rugosa que ajuda a prevenir la contractura capsular, una possible complicació de la cirurgia. Els implants llisos tenen una superfície més suau.

Avantatges i desavantatges:

Cada tipus d’implant té els seus propis avantatges i desavantatges. El Dr. Ribas t’ajudarà a comprendre les diferències entre ells i a triar l’opció més adequada per a tu. Durant la consulta inicial, el Dr. Ribas avaluarà la teva anatomia, els teus desitjos estètics i les teves expectatives per a recomanar-te el tipus d’implant més adequat.

Per què triar el Dr. Ribas?

El Dr. Ribas compta amb una àmplia experiència en cirurgia mamària i està qualificat per a realitzar una gran varietat de procediments amb resultats excel·lents. A més, ofereix un tracte personalitzat i una atenció pròxima a cada pacient, assegurant-se que se sentin còmodes i informats durant tot el procés.

Programa una consulta avui mateix!

Si estàs interessat/da en els implants mamaris, no dubtis a contactar amb el Dr. Ribas per a programar una consulta gratuïta. En aquesta consulta, podràs discutir les teves opcions, formular preguntes i aclarir qualsevol dubte que puguis tenir.

Vols saber més?, clic aquí!

 

 

Publica un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cirurgia Plàstica i Medicina Estètica a Girona dirigida pel Dr. Josep M. Ribas Puntí.

 

INFORMACIÓ DE CONTACTE
Consultes externes mòdul A
HORARI

De dilluns a divendres de 9:00 a 20:00 hores.

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@cirurgiaplasticagirona.com

× Et podem ajudar?